Tim Stobernack (32)

De afgelopen jaren ging ik gewoon van baan tot baan zonder erover naar te denken wat ik eigenlijk wil. En elke keer begon ik na een tijde weer op LinkedIn te zoeken naar leuke vacatures. Dit ging echter ook niet heel doelgericht. Ik begon dus meer en meer te twijfelen of ik wel de juiste keuzes had genomen. Een vriendin van mij stelde toen voor om een keer contact op te nemen met een loopbaancoach, en al snel kwam ik bij Arnaud terecht.

Tijdens een uitgebreide kennismaking heeft Arnaud heel veel goede vragen gesteld en het hele loopbaantraject goed uitgelegd. Dit heeft mij meteen overtuigd om samen met hem aan de slag te gaan. De daaropvolgende sessies hebben we stuk voor stuk uitgewerkt wat mijn talenten, energiegevers en inspiraties zijn, maar ook de angsten die daarbij komen spelen hebben we besproken. Zo heb ik mezelf steeds verder leren kennen. Tijdens het traject ging ik verder met solliciteren en dat ging steeds doelgerichter. Uiteindelijk heb ik een vacature gevonden die veel beter aansluit bij mijn talenten en interesses dan mijn vorige banen. Dankzij Arnaud ging ik met veel zelfvertrouwen het sollicitatieproces in en heb ik de baan uiteindelijk gekregen.

In de drie maanden bij Arnaud heb ik zelf een grote ontwikkeling doorgemaakt, ik weet nu wat ik wil en waar ik naartoe wil. Die tijd was ook echt nodig omdat het een proces is die stap voor stap wordt opgebouwd met veel opdrachten en huiswerk.

Ik kan de coaching sessies bij Arnaud aanbevelen voor iedereen die twijfelt over zijn werk of het gevoel heeft om stil te staan in zijn carrière. Dankjewel Arnaud!

Ervaringen

Bij Talento Loopbaancoaching heb ik drie maanden begeleiding gekregen vanwege mijn perfectionisme. Arnaud heeft mij geholpen om rust te vinden en

Mathilda Ariens (27)

“Bijna als automatisch ben ik via mijn stage de gehandicaptenzorg ingerold. Na een paar jaar merkte ik dat dit het toch

Nienke Vreeswijk (26)

Na al een aantal jaar dubben over mijn loopbaan heb ik in januari dan toch eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en

Martina van den Heuvel (33 jaar)

Na het afstuderen en een tijdje reizen viel ik in een gat. Het liep niet soepel met mijn eigen bedrijf en

Jeroen van Rooijen (24 jaar)

Na mijn studie liep ik vast met de vraag ‘Wat wil ik nou eigenlijk? En wat past er bij mij?’ Na

Benthe Reuken (23)

Ik ben bang dat ik het niet kan” Aan het eind van mijn studie ben ik erachter gekomen dat ik niet

Julie Aspotolatos (24)