Nienke Vreeswijk (26)

“Bijna als automatisch ben ik via mijn stage de gehandicaptenzorg ingerold. Na een paar jaar merkte ik dat dit het toch niet helemaal was. Ik heb mijn baan opgezegd en heb een andere functie in de hulpverlening aangenomen. Ook hier merkte ik dat dit het niet was. Maar wat was het dan wel? Er lag een wereld van opties aan mijn voeten en ik wist niet waar ik moest beginnen.   

Via Google kwam ik bij Arnaud terecht. Hij maakte me meteen al duidelijk dat hij die baan niet voor mij gaat zoeken. Dat moet ik echt zelf doen. En hoewel ik daar in het begin mijn twijfels bij had, (ik heb het nu ook niet zelf gevonden, dus waarom na dit traject wel?), merkte ik al vrij snel dat er een richting in mijn zoektocht kwam.   

Door de gesprekken en opdrachten kwamen mijn onzekerheden, angsten, maar ook kwaliteiten en talenten naar boven. Arnaud gaf de ruimte om deze er ook te laten zijn en heeft me vervolgens handvaten gegeven om de belemmerende gedachten te tackelen en mijn sterke punten te bekrachtigen. In een ontspannen, laagdrempelige sfeer gingen we aan de slag en ik fietste er altijd met een positief gevoel weer weg.  

Dankzij Arnaud heb ik nu meer vertrouwen en dat kleine zetje in de rug gekregen te gaan doen wat ik heel spannend, maar ook heel leuk vind.  “

loopbaancoach arnhem job coach nijmegen

Ervaringen

Bij Talento Loopbaancoaching heb ik drie maanden begeleiding gekregen vanwege mijn perfectionisme. Arnaud heeft mij geholpen om rust te vinden en

Mathilda Ariens (27)

“Bijna als automatisch ben ik via mijn stage de gehandicaptenzorg ingerold. Na een paar jaar merkte ik dat dit het toch

Nienke Vreeswijk (26)

Na al een aantal jaar dubben over mijn loopbaan heb ik in januari dan toch eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en

Martina van den Heuvel (33 jaar)

Na het afstuderen en een tijdje reizen viel ik in een gat. Het liep niet soepel met mijn eigen bedrijf en

Jeroen van Rooijen (24 jaar)

Na mijn studie liep ik vast met de vraag ‘Wat wil ik nou eigenlijk? En wat past er bij mij?’ Na

Benthe Reuken (23)

Ik ben bang dat ik het niet kan” Aan het eind van mijn studie ben ik erachter gekomen dat ik niet

Julie Aspotolatos (24)