Kantoorhond Rosie

Hola lectores! Ik ben Rosie (7 jaar), de nieuwe kantoorhond van Talento!

Ik heb een hoop meegemaakt in de Mexicaanse straten en in een asiel waar ik 2 jaar heb gewacht op een fijn huis. En mijn droom is eindelijk uitgekomen. Ik ben geadopteerd! Woef, woef!!

Ik mag elke dag mee naar kantoor. En dat is super gezellig! Leuk weetje: ik ben gek op hondenbrokjes en een echte vrijkous 🙂

Weetje; mijn baas had 16 jaar lang een andere lieve hond, Jody was haar naam. Bijna een jaar geleden hebben de baasjes haar helaas moeten laten inslapen.

Maar de baas kan niet lang zonder de gezelligheid van dieren en zo ben ik geadopteerd! Ik heb vele avonturen beleefd tijdens mijn zwerversbestaan in de straten van Playa del Carmen in Mexico. Zoals veel honden belandde ik in een dodingsasiel waar ik voor oud vuil werd gedumpt.

Gelukkig ben ik door Stichting SOS El Arca uit deze afgrijselijke plek gered en het vertrouwen gekregen dat ik echt het leven waard ben.

De baasjes hebben tevens een klein gitzwart poesje laten overkomen uit hetzelfde Mexicaanse asiel. ‘Waarom niet?, dachten ze. Ze heet Coco. Als kitten is ze gevonden door een klein jongetje dat een plastic zak zag bewegen in een vuilniscontainer..

Jaarlijks sponsort mijn baas een vast percentage van zijn omzet aan de Stichting SOS El Arca Belgium.

Zin in koffie?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere kop koffie (of thee) met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen

Blogs lezen?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Carrièreswitch: je eigen bedrijf starten tijdens de coronacrisis?

‘Een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Verrassend veel mensen doen het, zélfs of misschien wel juist door corona. Maar is je droom achternagaan wel reëel in deze onzekere tijden? Jan-Willem Hoogakker (51) vindt van wel. Hij zegde zijn carrière op bij de politie om voor zichzelf te beginnen. Jan-Willem: “Het…’

Lees meer >

Carrièreswitch: van de snelle retailwereld terug naar de schoolbanken

‘Een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Verrassend veel twintigers en dertigers (de Millennials) doen het. Maar hoe ontdek je nu welke baan er bij je past? Het begint met de vraag waarom je eigenlijk werkt. En dat heeft vaak niets te maken met geld of status. Voor Kelly Smits (34)…’

Lees meer >

De coronacrisis: een boost voor je zelfvertrouwen?

opdrachten loopbaancoaching ‘Sinds afgelopen winter beheerst het coronavirus de wereld en allemaal worden we er in meer of mindere mate door geraakt. Toch zorgt de pandemie niet alleen voor verdriet, angst en onzekerheid. Elke bedreiging biedt tenslotte ook kansen. Zo worstelde Max (27) met zijn zelfvertrouwen en zelfbeeld. Juist door corona kwam…’

Lees meer >