Kantoorhond Rosie

Hola lectores! Ik ben Rosie (7 jaar), de nieuwe kantoorhond van Talento!

Ik heb een hoop meegemaakt in de Mexicaanse straten en in een asiel waar ik 2 jaar heb gewacht op een fijn huis. En mijn droom is eindelijk uitgekomen. Ik ben geadopteerd! Woef, woef!!

Ik mag elke dag mee naar kantoor. En dat is super gezellig! Leuk weetje: ik ben gek op hondenbrokjes en een echte vrijkous 🙂

Weetje; mijn baas had 16 jaar lang een andere lieve hond, Jody was haar naam. Bijna een jaar geleden hebben de baasjes haar helaas moeten laten inslapen.

Maar de baas kan niet lang zonder de gezelligheid van dieren en zo ben ik geadopteerd! Ik heb vele avonturen beleefd tijdens mijn zwerversbestaan in de straten van Playa del Carmen in Mexico. Zoals veel honden belandde ik in een dodingsasiel waar ik voor oud vuil werd gedumpt.

Gelukkig ben ik door Stichting SOS El Arca uit deze afgrijselijke plek gered en het vertrouwen gekregen dat ik echt het leven waard ben.

De baasjes hebben tevens een klein gitzwart poesje laten overkomen uit hetzelfde Mexicaanse asiel. ‘Waarom niet?, dachten ze. Ze heet Coco. Als kitten is ze gevonden door een klein jongetje dat een plastic zak zag bewegen in een vuilniscontainer..

Jaarlijks sponsort mijn baas een vast percentage van zijn omzet aan de Stichting SOS El Arca Belgium.

Zin in koffie?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere kop koffie (of thee) met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen

Blogs lezen?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

De mythe van het perfecte leven – waarom millennials altijd méér willen

‘Waarom willen we altijd meer en is het nooit goed genoeg?, vroeg Iris (28 jaar) zich af bij mij aan tafel. En dat probleem hebben meer millennials. Het lijkt wel alsof iedereen het perfecte rijke, fitte en succesvolle leven heeft – behalve jij.  Maar wat als je even stopt met…’

Lees meer >

Waar heb jij spijt van?

‘Spijt – we hebben het allemaal wel eens. Maar wist je dat je vaker spijt krijgt over iets dat je níet hebt gedaan in plaats van over iets dat je wél hebt gedaan? Ikzelf in ieder geval wel. En dat is precies waarom ik nu eindelijk de stoute (fiets-)schoenen aantrek…’

Lees meer >

‘Je luistert niet!’ – Drie tips om beter te luisteren

‘Beter leren luisteren: is dat echt nodig? Vaak denken we van onszelf dat we dat heel goed kunnen: luisteren. Maar wist je dat vaak maar 25% van wat iemand zegt écht bij je aankomt? Daarom geef ik je vandaag drie tips om beter te leren luisteren. Ook als je boos…’

Lees meer >