Kantoorhond Rosie

Hola lectores! Ik ben Rosie (7 jaar), de nieuwe kantoorhond van Talento!

Ik heb een hoop meegemaakt in de Mexicaanse straten en in een asiel waar ik 2 jaar heb gewacht op een fijn huis. En mijn droom is eindelijk uitgekomen. Ik ben geadopteerd! Woef, woef!!

Ik mag elke dag mee naar kantoor. En dat is super gezellig! Leuk weetje: ik ben gek op hondenbrokjes en een echte vrijkous 🙂

Weetje; mijn baas had 16 jaar lang een andere lieve hond, Jody was haar naam. Bijna een jaar geleden hebben de baasjes haar helaas moeten laten inslapen.

Maar de baas kan niet lang zonder de gezelligheid van dieren en zo ben ik geadopteerd! Ik heb vele avonturen beleefd tijdens mijn zwerversbestaan in de straten van Playa del Carmen in Mexico. Zoals veel honden belandde ik in een dodingsasiel waar ik voor oud vuil werd gedumpt.

Gelukkig ben ik door Stichting SOS El Arca uit deze afgrijselijke plek gered en het vertrouwen gekregen dat ik echt het leven waard ben.

De baasjes hebben tevens een klein gitzwart poesje laten overkomen uit hetzelfde Mexicaanse asiel. ‘Waarom niet?, dachten ze. Ze heet Coco. Als kitten is ze gevonden door een klein jongetje dat een plastic zak zag bewegen in een vuilniscontainer..

Jaarlijks sponsort mijn baas een vast percentage van zijn omzet aan de Stichting SOS El Arca Belgium.

Zin in koffie?

Twijfel je nog of loopbaancoaching iets voor je is? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere kop koffie (of thee) met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen

Blogs lezen?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Verbindend communiceren in vier stappen

‘We communiceren de hele dag. Hoewel we woorden meestal goed bedoelen, komen ze soms tóch nogal lullig onze mond uit. Waarom doen we dat eigenlijk? En hoe kan het anders? Ik leg je graag uit hoe verbindend communiceren werkt.’

Lees meer >

Sorry zeggen: hoe doe je dat goed?

‘Maud (38 jaar) wil transformeren van micromanager naar ‘people manager’. Als ik haar vraag of ze weleens sorry zegt tegen haar collega’s, valt ze stil. Want hoe doe je dat eigenlijk, sorry zeggen? Ik laat je zien welke sorryfouten op de loer liggen en hoe je het wél goed aanpakt.’

Lees meer >

Sta jij 24/7 aan? Zo leer je loslaten

‘“Mijn hoofd zit vol”, vertelt Anne (29 jaar) me. Ik zie de vermoeidheid in haar ogen. Anne staat altijd ‘aan’. Een gevoel dat jij vast herkent. Vandaag neem ik je daarom mee naar de mentale sportschool. Wat we gaan doen? Trainen met loslaten en sterker worden dan dat kritische stemmetje…’

Lees meer >