Hi, wat leuk dat je contact opneemt!

loopbaancoaching Nijmegen contact

Dat zegt mij (Arnaud van Talento Loopbaancoaching) dat je aan de slag wil om stappen te zetten.

Maar voordat we starten, maken we eerst even kennis tijdens een vrijblijvend en kosteloos gesprek van 1 uur. Zo ervaren we gelijk of er een klik is. Wel zo prettig, toch?

In dit gesprek staan we uitgebreid stil bij jouw hulpvragen, twijfels en dilemma’s. Vervolgens vertel ik hoe het coachingstraject eruit gaat zien en wat je van mij mag verwachten. Je krijgt inzicht in mijn heldere aanpak en welke resultaten we samen gaan bereiken.

Klinkt dat goed en heb je zin in koffie?

Neem dan contact op voor een afspraak met een lekkere kop koffie of thee met Arnaud Hol via  06 – 30 39 84 73, mail arnaud@talentoloopbaancoaching.nl of vul het contactformulier in. Ik neem binnen 24 uur contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adresgegevens

Graafseweg 274 (st Augustinusklooster)
6532 ZV Nijmegen

Je kan gratis parkeren op de eigen parkeerplaats van het st Augustinusklooster. Routebeschrijving

Noloc erkende loopbaanprofessional

Logo Noloc Erkend Loopbaanprofessional

Als loopbaancoach ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs, Outplacement Consultants en Carrière Coaches: NOLOC. Om de drie jaar moet ik mij opnieuw laten registreren. Hiervoor dien ik aan te tonen dat ik me met regelmaat blijf ontwikkelen in mijn vak door middel van vakliteratuur, intervisie, opleiding en training, systematische reflectie, etc.

Financiële tip voor werknemers

Wist je dat bijna iedere werkgever budget beschikbaar heeft voor coaching? Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkelbudget en besteden aan bijvoorbeeld loopbaanbegeleiding.

Niet zeker of het financieel haalbaar is om te kiezen voor loopbaanbegeleiding? Bij de belastingdienst is loopbaancoaching deels aftrekbaar. Lees meer over hoe dat in zijn werk gaat.

Alvast meer inspiratie?

Schrijf je hier in en ontvang mijn tips en blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken en keuzes maken in je mailbox!

"Met een twinkeling in je ogen de werkdag in!"

Meer over Arnaud

Schrijf je in voor meer inspiratie

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Carrièreswitch: je eigen bedrijf starten tijdens de coronacrisis?

‘Een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Verrassend veel mensen doen het, zélfs of misschien wel juist door corona. Maar is je droom achternagaan wel reëel in deze onzekere tijden? Jan-Willem Hoogakker (51) vindt van wel. Hij zegde zijn carrière op bij de politie om voor zichzelf te beginnen. Jan-Willem: “Het…’

Lees meer >

Carrièreswitch: van de snelle retailwereld terug naar de schoolbanken

‘Een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Verrassend veel twintigers en dertigers (de Millennials) doen het. Maar hoe ontdek je nu welke baan er bij je past? Het begint met de vraag waarom je eigenlijk werkt. En dat heeft vaak niets te maken met geld of status. Voor Kelly Smits (34)…’

Lees meer >

De coronacrisis: een boost voor je zelfvertrouwen?

opdrachten loopbaancoaching ‘Sinds afgelopen winter beheerst het coronavirus de wereld en allemaal worden we er in meer of mindere mate door geraakt. Toch zorgt de pandemie niet alleen voor verdriet, angst en onzekerheid. Elke bedreiging biedt tenslotte ook kansen. Zo worstelde Max (27) met zijn zelfvertrouwen en zelfbeeld. Juist door corona kwam…’

Lees meer >