Over Arnaud

Ik ben Arnaud, geboren in Amersfoort (1969) en sinds 2011 loopbaancoach en/of jobcoach. Na mijn studie in Utrecht en Amsterdam, reisde ik door Zuid-Afrika. Daarna ging ik aan de slag bij media-adviesbureaus, tot ik toe was aan iets nieuws. En dat is precies waar ik jou graag bij help: het vinden van ‘iets nieuws’ in een passende baan!

Werk doen waar je blij van wordt is ontzettend belangrijk. Werken is namelijk een groot onderdeel van je leven! Als loopbaancoach help ik je om een mooie baan te vinden. Eentje waar je een twinkeling van in je ogen krijgt. 

Wat doet een loopbaancoach nijmegen?

Meer dan 2385 twintigers en dertigers geholpen bij het vinden van werkgeluk

Ook voor perfectionisme, faalangst, stress- en burnoutklachten kun je bij me terecht

Noloc- gecertifiveerde loopbaancoach met kantoorhond

Een deel van de omzet gaat naar Kika en dierenwelzijn

loopbaancoach Nijmegen & arnhem

Vader van dochter Marijn

Ik sponsor Kika en dierenwelzijn

Vader en dierenliefhebber

Ik woon in Nijmegen met mijn gezin en geniet van het Bourgondische leven. Ik ga het liefst mountainbiken of wielrennen. In 2022 heb ik geld ingezameld voor Kika en meegedaan aan de Giro di Kika.

Daarnaast vind ik dierenwelzijn ook super belangrijk. Daarom gaat een deel van mijn omzet naar Stichting SOS El Arca. Daar komen onze kantoorhond Rosie en kat Coco ook vandaan!

Mijn droom

Geloof me, ook ik heb twijfels gehad over mijn werk! Maar nu weet ik hoe het is om te doen wat bij me past en wat goed voelt: dat gun ik iedereen. Ondertussen blijf ik mezelf ook vragen stellen. Wat wil ik? Wat heb ik te bieden? Wat wil ik bereiken in mijn werk? Zo ontwikkel ik me keer op keer.

Mijn uiteindelijke doel is om tienduizend twintigers en dertigers weer te laten stralen in hun werk. Met mijn diploma Associate Master Professional Loopbaancoach op zak, inspireer ik millennials om andere dingen te gaan doen en hun eigen weg te kiezen.

Wil jij dit ook bereiken en weer gelukkig te worden in je werk?

NOLOC Register loopbaanprofessional

Als loopbaancoach ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Loopbaanadviseurs, Outplacement Consultants en Carrière Coaches: NOLOC. Om de drie jaar moet ik mij opnieuw laten registreren. Hiervoor dien ik aan te tonen dat ik me met regelmaat blijf ontwikkelen in mijn vak door middel van vakliteratuur, intervisie, opleiding en training, systematische reflectie, etc.

loopbaancoach arnaud nijmegen