Over Arnaud

Ik ben Arnaud, geboren in Amersfoort (1969) en sinds 2011 loopbaancoach en/of jobcoach. Na mijn studie in Utrecht en Amsterdam, reisde ik door Zuid-Afrika. Daarna ging ik aan de slag bij media-adviesbureaus, tot ik toe was aan iets nieuws. En dat is precies waar ik jou graag bij help: het vinden van ‘iets nieuws’ in een passende baan!

Werk doen waar je blij van wordt is ontzettend belangrijk. Werken is namelijk een groot onderdeel van je leven! Als loopbaancoach help ik je om een mooie baan te vinden. Eentje waar je een twinkeling van in je ogen krijgt.

Wat doet een loopbaancoach nijmegen?

Gespecialiseerd in het begeleiden van 25 - 40 jarigen

Ook voor perfectionisme, faalangst, stress- en burnoutklachten kun je bij me terecht

Noloc gecertifiveerde loopbaancoach met kantoorhond

Een deel van de omzet gaat naar Kika en dierenwelzijn

loopbaancoach Nijmegen & arnhem

Vader van dochter Marijn

Ik sponsor Kika en dierenwelzijn

Vader en dierenliefhebber

Als ik niet aan het werk ben, breng ik tijd door met Jikke en dochter Marijn. Zij zijn de zingeving van mijn leven! Ik woon in Nijmegen en geniet van het Bourgondische leven in de stad. Als echte sportliefhebber ga ik het liefst mountainbiken of wielrennen. Dit jaar heb ik geld ingezameld voor Kika en meegedaan aan de Giro di Kika. Ook vind ik dierenwelzijn belangrijk. Daarom gaat een deel van mijn omzet naar Stichting SOS El Arca. Daar komen onze kantoorhond Rosie en kat Coco ook vandaan!

Mijn droom

Geloof me, ook ik heb twijfels gehad over mijn werk! Maar nu weet ik hoe het is om te doen wat bij me past en wat goed voelt: dat gun ik iedereen. Ondertussen blijf ik mezelf ook vragen stellen. Wat wil ik? Wat heb ik te bieden? Wat wil ik bereiken in mijn werk? Zo ontwikkel ik me keer op keer.

Mijn uiteindelijke doel is om tienduizend 25- tot 40-jargen weer te laten stralen in hun werk. Met mijn diploma Associate Master Professional Loopbaancoach op zak, inspireer ik millennials om andere dingen te gaan doen en hun eigen weg te kiezen. Wil jij dit ook bereiken?

loopbaancoach arnaud nijmegen

Het kantoor

Dit is mijn praktijk. De coachingsessies kunnen zowel online (e-coaching), in mijn praktijk, als op diverse locaties plaatsvinden. Mijn praktijk is aan de Graafseweg 274 (st. Augustinusklooster), maar we kunnen ook ergens anders afspreken of lekker een stuk gaan wandelen. Neem ik mijn hond mee. Komt het beter uit na werktijd? Ook dat kan!

Je kunt gratis voor de deur parkeren. Het gebouw heeft een eigen parkeerplaats met slagboom die vanzelf open gaat.