Carrièreswitch maken

Na een coachingstraject een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Steeds meer mensen doen het. Je droom najagen.

Misschien herken je dit wel: op feestjes word je vaak de confronterende vraag gesteld: wat doe jij voor werk?’ Waarna je het liefst antwoord: ‘Volgende vraag!’

Diep in je hart weet je eigenlijk al, dat je een hele andere baan wilt hebben. Maar hoe pak je dat aan?

Die sprong in het diepe vraagt om moed, zelfinzicht en doorzettingsvermogen. Een ware uitdaging dus! Maar daar krijg je dan ook een enorme boost aan zelfvertrouwen en levensgeluk voor terug.

Zo ook bij Floor Pullen (34). Laat je inspireren door haar carrièreswitch.

loopbaancoach
carriereswitch

Hoe pak je die carrièreswitch aan?

Twijfel je of je wel van carrière kunt veranderen? Tuurlijk kan dat! Het is nooit te laat. Dat kun je op verschillende manieren doen, en ik help je graag een passende werkwijze te vinden!

Als jobcoach heb ik al meerdere millennials een extra zetje in de rug gegeven. Benieuwd hoe ik te werk ga? Maak gerust een vrijblijvende kennismaking, dan vertel ik je er meer over. 

Carrièreswitch maken

Zij gingen je voor

Het is altijd fijn om van anderen te horen hoe zíj het roer om hebben gegooid. Wie weet brengt het je op nieuwe ideeën en haal je er inspiratie uit! Hier komen ze.

Carrièreswitch Kelly Smits: van de snelle retailwereld naar de schoolbanken. “Arnaud motiveerde me om mijn verlangens te volgen. Hij hielp me om te kiezen voor wat ik belangrijk vind en om mijn dromen achterna te gaan.”

Ik ben bang dat ik het niet kan” Aan het eind van mijn studie ben ik erachter gekomen dat ik niet

Julie Aspotolatos (24)

Een paar maanden geleden merkte ik dat mijn huidige baan mij steeds meer energie kostte. Het idee dat ik dit werk

Kim van Meegen (36)

Wat wil ik? Waar word ik gelukkig van? Hoe maak ik de juiste keuze? Deze vragen spookten door mijn hoofd toen

Sigrid Engbers (29)

Ik liep op mijn werk tegen een grens aan: veel stress, kortaf tegen collega’s en klanten, weinig concentratievermogen en ik leverde

Richard Willems (31)

Nadat mijn functie boventallig was verklaard ervaarde ik allerlei emoties. Van opgelucht tot gefrustreerd, van blij tot radeloos. Na enkele kennismakingsgesprekken

Tim Lagas (37)

Ondanks mijn uitdagende en toch ook leuke baan, begon ik mijzelf steeds vaker dingen af te vragen zoals: ‘’Waarom doe ik

Riche Hendriks (25)