Laura de Laat (27)

Een jaar geleden ben ik afgestudeerd en daarna direct aan het werk gegaan. In mijn huidige werk liep ik op een gegeven moment vast, was de balans zoek en zat ik met vragen als: ‘Past dit werk wel bij mij?’ en ‘Wat vind ik nou écht leuk?’.

In de sessies met Arnaud ben ik teruggegaan naar de basis, het uitzoeken waar mijn algemene interesses liggen, wat mijn drijfveren en normen en waarden zijn en of deze terug te vinden zijn in mijn huidige beroep of dat ik het elders moet zoeken. Arnaud stelt de juiste vragen en geeft opdrachten mee naar huis die je aan het denken zetten. Hierdoor kom je uiteindelijk zelf met antwoorden, wat erg verhelderend werkt.

We hebben ook stilgestaan bij mijn perfectionisme. Hoe dat tot uiting komt en hoe ik er uiteindelijk het beste mee om kan gaan door aan de slag te gaan met het vergroten van mijn zelfvertrouwen. Acceptatie en het besef dat gewoon goed ook goed is, geeft rust.

Ik ben erg tevreden over het loopbaantraject bij Talento, omdat ik dankzij Arnaud mezelf antwoorden heb kunnen geven en daarnaast ook aan mijn zelfvertrouwen heb kunnen werken. Daar ben ik Arnaud erg dankbaar voor!

loopbaancoach Nijhmegen loopbaancoaching Arnhem Nijmegen job coach job coaching loopbaanbegeleider

Ervaringen

Een jaar geleden ben ik afgestudeerd en daarna direct aan het werk gegaan. In mijn huidige werk liep ik op een

Laura de Laat (27)

Bij Talento Loopbaancoaching heb ik drie maanden begeleiding gekregen vanwege mijn perfectionisme. Arnaud heeft mij geholpen om rust te vinden en

Mathilda Ariens (27)

“Bijna als automatisch ben ik via mijn stage de gehandicaptenzorg ingerold. Na een paar jaar merkte ik dat dit het toch

Nienke Vreeswijk (26)

Na al een aantal jaar dubben over mijn loopbaan heb ik in januari dan toch eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en

Martina van den Heuvel (33 jaar)

Na het afstuderen en een tijdje reizen viel ik in een gat. Het liep niet soepel met mijn eigen bedrijf en

Jeroen van Rooijen (24 jaar)

Na mijn studie liep ik vast met de vraag ‘Wat wil ik nou eigenlijk? En wat past er bij mij?’ Na

Benthe Reuken (23)