Doelgroep

Twintigerstwijfels & dertigersdilemma’s

Twijfel je aan alles en krijg je stress van al die keuzes? Verlang je naar iets anders zonder te weten wat precies? Heb je vaak het gevoel: is dit het nu? Je bent niet de enige.  

Driekwart van de twintigers en dertigers, oftewel millennials, zit met dezelfde gevoelens. Daarom noemen ze het ook wel de twintigerstwijfels of de dertigersdilemma’s. Hoe komt het eigenlijk dat we allemaal zo twijfelen rond die leeftijd? En nog belangrijker: hoe ga je ermee om?

loopbaancoach
doelgroep

Waarom heb je er last van?

Ik begeleid bewust de doelgroep twintigers en dertigers. Zij leven in een tijd van individualisme, globalisering en digitalisering. Dat heeft mooie kanten, want hierdoor ligt de wereld aan onze voeten. In principe is alles mogelijk. Heerlijk toch?

Maar die onbegrensde mogelijkheden zorgen ook voor verwarring. Ons brein kan al die keuzes niet goed aan en heeft structuur en overzicht nodig. Daardoor begin je aan jezelf te twijfelen. Of je vergelijkt jezelf te veel met anderen, en wat niet altijd handig is voor je zelfvertrouwen. Zonde toch? Gelukkig kun je er iets aan doen!

Aan de slag?

Heb jij ook last van falen, piekeren (‘is dit het nou?’) en keuzestress? Neem dan contact met me op of vul onderstaand formulier in. Dan kijken we hoe loopbaancoaching voor jou kan werken.

Leuk weetje; meer dan 2385 van je  leeftijdsgenoten heb ik de afgelopen jaren geholpen hun  werkgeluk terug te vinden. Lees op mijn pagina Ervaringen  hoe ze de samenwerking hebben ervaren.   

Alvast wat meer weten?

Op mijn pagina boekentips vind je interessante boeken en documentaires die je meer over dit onderwerp vertellen. Echte aanraders waar je gegarandeerd wijzer van wordt!

doelgroep