Sigrid Engbers (29)

Wat wil ik? Waar word ik gelukkig van? Hoe maak ik de juiste keuze?

Deze vragen spookten door mijn hoofd toen ik de baan had opgezegd waar ik erg ongelukkig van werd. In de zoektocht naar een nieuwe baan wist niet meer waar te beginnen en had moeite om bewust keuzes vanuit mezelf te maken. Ook was er de angst om een keuze te maken, omdat ik dacht dat hierdoor andere deuren gesloten zouden worden… Ik liep vast en besloot op zoek te gaan naar een coach die me hierbij kon helpen. Via Google kwam ik terecht bij Talento loopbaancoaching en na de fijne kennismaking met Arnaud, zijn we het traject gestart.

Arnaud is een fijne gesprekspartner die met je meedenkt en je kritisch laat nadenken over jezelf. Door een zestal gesprekken en opdrachten waar ik thuis mee aan de slag kon, heb ik inzicht gekregen in onder andere mijn kwaliteiten, drijfveren en leefregels. Daarnaast hebben we ook de kritische denker onder de loep genomen. In het traject wordt er voornamelijk gefocust op jou als persoon, wat dus veel dieper gaat dan jij als professional. Juist door deze diepe persoonlijke duik heb ik ontzettend veel geleerd over mezelf. Ik ben anders en positiever naar mezelf gaan kijken en ik kan me nu veel beter uiten bij mijn vrienden, familie, maar ook binnen een zakelijke omgeving.

Aan het einde van het traject liepen er meerdere gesprekken met verschillende bedrijven. Ook hierin heeft Arnaud geholpen door mee te denken en handvatten mee te geven.
De gesprekken voelden daardoor niet meer als sollicitaties waarin ik mezelf maar bleef afvragen of ik bij het bedrijf pas, maar waren het aangename gesprekken om te achterhalen of het bedrijf wel bij míj past. Deze mind set heeft me veel vertrouwen en rust gegeven en zal ook zeker in de toekomst op alle vlakken enorm helpen!

Nogmaals bedankt Arnaud!

ervaring

Ervaringen

Na al een aantal jaar dubben over mijn loopbaan heb ik in januari dan toch eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en

Martina van den Heuvel (33 jaar)

Na het afstuderen en een tijdje reizen viel ik in een gat. Het liep niet soepel met mijn eigen bedrijf en

Jeroen van Rooijen (24 jaar)

Na mijn studie liep ik vast met de vraag ‘Wat wil ik nou eigenlijk? En wat past er bij mij?’ Na

Benthe Reuken (23)

Ik ben bang dat ik het niet kan” Aan het eind van mijn studie ben ik erachter gekomen dat ik niet

Julie Aspotolatos (24)

Een paar maanden geleden merkte ik dat mijn huidige baan mij steeds meer energie kostte. Het idee dat ik dit werk

Kim van Meegen (36)

Wat wil ik? Waar word ik gelukkig van? Hoe maak ik de juiste keuze? Deze vragen spookten door mijn hoofd toen

Sigrid Engbers (29)