Kim van Meegen (36)

Een paar maanden geleden merkte ik dat mijn huidige baan mij steeds meer energie kostte. Het idee dat ik dit werk voor de rest van mijn leven moest doen benauwde me letterlijk. Ik werk inmiddels 12 jaar in de zorg en binnen de zorg ben ik al een paar keer gewisseld van baan en heb ik verschillende opleidingen gedaan. Ook nu liep ik tegen dezelfde dingen aan en ik vroeg mezelf af; ga ik nu solliciteren naar een andere baan of moet ik eerst kijken wat de reden is dat ik elke keer ongelukkig ben in mijn werk.

Ik ging op zoek naar een jobcoach in Nijmegen en kwam bij Arnaud uit. Het was fijn dat ik snel terecht kon voor een kennismakingsgesprek want er moest voor mijn gevoel op korte termijn iets veranderen. Na het eerste kennismakingsgesprek voelde ik al een soort opluchting; er zou verbetering aan komen. Het was een prettig gesprek en ik had het gevoel dat ik serieus werd genomen.

Arnaud stelde goede en soms kritische vragen waardoor mijn denkproces in gang werd gezet. Arnaud kijkt verder dan alleen je baan; ik kreeg door middel van voorbereidende opdrachten ook inzicht in gedrag en denkprocessen. Dit heeft me als persoon ook veel inzichten gegeven waar ik nog dagelijks profijt van ervaar. In een traject van een paar maanden tijd werd het voor mij dankzij Arnaud duidelijk dat ik misschien wel buiten mijn comfortzone (de zorg, ondanks al mijn opleidingen) moet gaan kijken. Een spannende stap maar wel één die mij veel werkplezier gaat opleveren.

loopbaancoaching nijmegen arnhem job coach

Ervaringen

Bij Talento Loopbaancoaching heb ik drie maanden begeleiding gekregen vanwege mijn perfectionisme. Arnaud heeft mij geholpen om rust te vinden en

Mathilda Ariens (27)

“Bijna als automatisch ben ik via mijn stage de gehandicaptenzorg ingerold. Na een paar jaar merkte ik dat dit het toch

Nienke Vreeswijk (26)

Na al een aantal jaar dubben over mijn loopbaan heb ik in januari dan toch eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en

Martina van den Heuvel (33 jaar)

Na het afstuderen en een tijdje reizen viel ik in een gat. Het liep niet soepel met mijn eigen bedrijf en

Jeroen van Rooijen (24 jaar)

Na mijn studie liep ik vast met de vraag ‘Wat wil ik nou eigenlijk? En wat past er bij mij?’ Na

Benthe Reuken (23)

Ik ben bang dat ik het niet kan” Aan het eind van mijn studie ben ik erachter gekomen dat ik niet

Julie Aspotolatos (24)