Loopbaancoach Arnhem & Nijmegen

Herken je dit ook?

  • Werk geeft je stress en/of je ligt er zelfs wakker van;
  • Je bent toe aan iets nieuws, maar weet niet precies wat;
  • ‘Waarom werk ik eigenlijk?’, vraag jij jezelf regelmatig af. Je mist het gevoel dat je waarde toevoegt;
  • Hoge verwachtingen, faalangst en/of keuzestress blokkeren je;
  • Een dominant stemmetje in je hoofd vertelt je dat jouw ideeën toch niet haalbaar zijn;
  • Je twijfelt of een droombaan überhaupt reëel is.

Herkenbaar? Je bent niet de enige! Mijn doelgroep twintigers en dertigers, worstelen dagelijks met deze dilemma’s. Gaan één of meer van bovenstaande belemmeringen ook over jou? Dan is loopbaancoaching wellicht iets voor je.

loopbaancoach
loopbaancoach nijmegen & arnhem

Loopbaancoaching: wat houdt dat in?

Tijdens onze vrijblijvende kennismaking krijg je alle ruimte om jouw dilemma’s te delen. Ik luister en stel vragen zodat we samen tot een gewenste oplossing komen. Bovendien geef ik aan hoelang ik verwacht dat jouw specifieke loopbaantraject duurt. Mijn aanpak is oplossingsgericht, dus we gaan pragmatisch aan de slag met diverse opdrachten. Want alleen door te doen, kom je erachter wie je bent en wat je écht wilt.

Allereerst verkennen we waar je goed in bent. Wat zijn je passies, wat raakt je en wat wil je bereiken in je werk? Vervolgens help ik je alle verzamelde informatie over jezelf samen te vatten in een heldere, concrete boodschap. Zo ga jij een (toekomstige) werk- of opdrachtgever zonder problemen overtuigen dat jij de juiste persoon bent voor die baan of dat project. Geen twijfel over mogelijk!

Over Arnaud

Loopbaancoach Arnhem & Nijmegen 

Mijn naam is Arnaud Hol, Noloc gecertificeerd loopbaancoach in de regio Arnhem & Nijmegen. Na jarenlang voor media-adviesbureaus te hebben gewerkt, voelde ik dat ik toe was aan iets nieuws. Maar wat?

Samen met een loopbaancoach Arnhem vond ik mijn zingeving terug en sinds 2011 mag ik doen wat bij me past én waar ik ontzettend gelukkig van word: Millennials/GeneratieY (20 – 40-jarigen) helpen om voor zichzelf en hun droombaan te kiezen. Want doen wat je leuk vindt, is zó belangrijk. Ik ervaar het zelf elke dag en dat gun ik jou ook!

loopbaancoach Nijmegen & arnhem
loopbaancoach arnhem

Loopbaancoach Arnhem in de praktijk

Raysa Heyne (29 jaar, Arnhem). Ik kijk terug op een hele fijne samenwerking. Arnaud heeft me echt verder geholpen bij het realiseren wat goed bij mij past en nog belangrijker: daar ook niet meer over te twijfelen. Er kan van alles meespelen wat maakt dat je het gevoel hebt niet op je plekken te zitten in je werk. Diep van binnen wist ik wat ik eigenlijk graag zou willen doen, maar onbewust speelden er veel dingen die mij tegenhielden om dat wat ik eigenlijk graag zou willen doen ook daadwerkelijk te gaan doen.

Arnaud luistert echt naar wat je zegt en past daar de sessies en zijn opdrachten op aan. Door van binnenuit te kijken wat mij drijft, waar mijn interesses liggen en wat ik belangrijk vind in het leven, ben ik erachter gekomen waar ik blij van word in mijn werk. Ik kan daarom iedereen de coachingsessies bij Arnaud aanraden. Dankjewel Arnaud!