Voor werkgevers: welke vraagstukken?

Waarmee kan Talento helpen?

Ik help 25-40 jarigen (de Millennials) die worstelen met hun loopbaan. Millennials worden ook wel de grenzeloze en prestatiegerichte generatie genoemd door de sociologen.

Ze twijfelen aan alles en krijgen stress van al die keuzes. In hun beleving hebben ze al veel bereikt, een mooie studie afgerond. En toch knaagt er dat gevoel: is dit het nu? Heb ik wel de juiste keuze gemaakt? Hun vrienden lijken op Instagram een heel gelukkig en succesvol leven te hebben. En zij ervaren dit niet.

Tijdens mijn coachingsgesprekken kom ik regelmatig onderstaande worstelingen tegen:

 • ondanks een prima baan denken ze: ‘is dit het nou?’
 • ze raken verveeld omdat ze hun werk niet uitdagend vinden;
 • ze voelen zich vaak eenzaam, niet begrepen en/of ondersteund;
 • hun ambities zijn hoog, maar lopen intern tegen muren aan;
 • als iets niet lukt, zien ze dit als falen wat een direct gevolg heeft voor hun zelfvertrouwen;
 • hierdoor zoveel stress ervaren dat ze dreigen in een burn-out te belanden.

Het uitstroompercentage van deze doelgroep is hoog (10,4%) en blijft maar stijgen (bron Personeelsmonitor 2018 – A&O fonds). Hiernaast wijzen de cijfers van CBS uit dat de jongeren in de leeftijd van 25-34 jaar maar liefst 15% een burn-out heeft..

Aan de slag!

Talento Loopbaancoaching biedt (loopbaan)coaching, re-integratie 2e Spoortrajecten en/of workshops aan om dit patroon te doorbreken.

Welke resultaten kan je verwachten?

Met de volgende organisaties werk ik onder andere al samen:

 • Gemeente Neder-Betuwe
 • ABN Amro
 • Gemeente Lingewaard
 • Scholengroep Over- en Midden Betuwe
 • FMH Medical BV
 • Gemeente Montferland
 • Ribw Nijmegen en Rivierenland
 • Helicon Opleidingen
 • Kadinsky College
 • Ribw Arnhem en Veluwevallei
 • HAN
 • Gemeente Ede
 • Rabobank

Zin in koffie?

Neem gerust contact als ik iets voor je werknemer of voor organisatie zou kunnen betekenen. Bel met Arnaud Hol via 06 – 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"Met een twinkeling in je ogen de werkdag in!"

Meer over Arnaud

Gratis inspiratie?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Help! Mag ik alsjeblieft rust?

‘Marleen (32 jaar): ‘Weet je wat écht een ding is van onze generatie? En waar ik ook last van heb? We willen alles tegelijk. En wel NU. Een nieuwe baan, een kind. Een goede vriendin en partner zijn. Veel sporten en een paar kilo afvallen. Ik wil tijdens mijn werk…’

Lees meer >

Als je maar gelukkig bent! Maar wat is geluk?

‘‘Ga na je VWO iets doen waar je blij van wordt. Als je maar gelukkig bent!’ Ik hoor het mijn moeder nog zeggen. Het moet rond 1989 zijn geweest. Nu, zo’n dertig jaar later, hoor ik mijn gecoachte Lima (28 jaar) hetzelfde zeggen: ‘Ik zoek werk waar ik gelukkig van…’

Lees meer >

Concentreren moeilijk? Lees deze tips!

‘Gecoachte Susanne (31 jaar): ‘Arnaud, ik ben vaak zo moe. Na een dag werken kom ik uitgeblust thuis en heb ik nergens meer zin in. Dan ga ik maar Netflixen. Ik zit in een kantoortuin en vind het lastig om me daar te concentreren. Collega Frank belt op het moment…’

Lees meer >