Stress en burn-out

Negeer je spanningsklachten te lang, dan kan je terecht komen in een burn-out.  Op stress en/of burn-out klachten zit je helemaal niet op te wachten.  De Millennials (20’ers en 30′ ers) hebben er bovengemiddeld last van. Rosa Surachno, ook een Millennial, heeft er een inspirerend boek over geschreven.

Het is uiteraard wenselijk en belangrijk dat jij de signalen van te veel stress en/of een beginnende burn-out in een vroegtijdig stadium oppikt. Ben je (over)vermoeid , voel jij je uitgeblust, snel geprikkeld en/of slaap je slecht, wacht dan niet langer en onderneem actie.

Het goede nieuws is dat er veel aan gedaan kan worden en dat je op korte termijn beter in je vel kan zitten. Mijn oplossingsgerichte aanpak van gemiddeld 5 a 6 sessies gaat je hierbij helpen. Dat beloof ik je!

Ik wil van mijn stress af!

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met Arnaud Hol en een lekkere kop koffie (of thee) via 06 – 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"Met een twinkeling in je ogen de werkdag in!"

Meer over Arnaud

Gratis inspiratie?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Weg Droom!

‘Pats, boem! Daar lag ik dan op Goede vrijdag, op de grond met mijn racefiets. Ik voelde een pijnscheut van mijn heup naar mijn tenen trekken en dacht: ‘Ah nee?! Het zal toch niet waar zijn? Toch niks gebroken?’ Mijn linkerbeen kon ik amper optillen. Wonderbaarlijk kreeg ik het voor…’

Lees meer >

Ben jij ook zo snel boos?

‘Vanmorgen werd mijn dochter Marijn (3 jaar) rond 03.45 uur wakker. Ze huilde en ik sprong al mopperend uit bed. Een samenvatting van mijn gedachten op dat moment: ‘Jeetje, wat nu weer? Marijn, ga slapen want papa moet morgen werken.’ Ik besef me nu dat deze gedachten een grote rol…’

Lees meer >

Niet op je nagels bijten!

‘Gecoachte Mirthe (26) overkwam het volgende: Ze solliciteerde op een vacature, voldeed aan de gestelde eisen en werd uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek gaf ze netjes antwoord op de vragen en naderhand had ze er een goed gevoel over. Een week later ontving ze een mail met een…’

Lees meer >

Psst..gratis inspiratie?

Schrijf je hier in, en ontvang mijn blogs over zelfvertrouwen, dromen waarmaken, keuze maken, perfectionisme en meer..