Mijn werkwijze

Ik start met de oplossing

Wat wil je bereiken, wat wil jij veranderen in je leven, wat gun je jezelf? Met deze vragen starten we het coachingstraject. Ik ben een groot fan van oplossingsgericht coachen. De oplossing is het uitgangspunt, niet het probleem. Hierbij zijn de positieve psychologie en ACT mijn grote inspiratiebronnen om negatieve en vastgeroeste denkpatronen te doorbreken. Diverse opdrachten gaan je hierbij helpen. Mijn doel is namelijk dat je niet blijft hangen in saboterende denkpatronen. Dat verandert de situatie niet. Je wordt pas wie je bent door dingen te doen. En nieuwe succesvolle inzichten opdoen vanuit je belangrijkste drijfveren voelt ook veel beter dan blijven hangen in negativiteit!

De aanpak van loopbaanbegeleiding

Ik stel veel vragen en luister goed naar jouw antwoorden. Naast onze gesprekken geven testen en opdrachten nieuwe inzichten in jezelf. Vervolgens help ik je bij het maken van je eigen keuzes. Waardoor je uiteindelijk de gebaande paden kunt verlaten. De opdrachten kunnen schrijf- en tekenopdrachten zijn. Of we doen een kaartspel waarmee je verlangens duidelijk worden maar ook je blokkades. Of je gaat feitelijke informatie verzamelen door personen uit je omgeving te bevragen naar je kwaliteiten. Diverse opdrachten, die je in beweging zetten.

 

Een frisse neus halen

Mijn coachingsessies zijn positief, intuïtief en oplossingsgericht. En er is ruimte voor ontspanning en een lach! We kunnen gesprekken voeren in mijn praktijk, of op locatie. Of misschien helpt het je wel om samen met mij en mijn hond in het bos te gaan wandelen? Dan doen we dat toch! Ook e-coaching is mogelijk. De keuze is steeds aan jou. In een kortlopend traject (gemiddeld zes tot acht sessies) help ik je met loopbaanbegeleiding om jouw kwaliteiten en drijfveren in werk te vinden!

Wat heb jij te bieden?

Wat je ook doet of waar je ook werkt: het draait altijd om wat je te bieden hebt. Iedereen biedt toegevoegde waarde, alleen ben je er niet altijd van bewust. Tijdens onze sessies krijgen we helder wat jouw toegevoegde waarde is. Want dat geeft ons het antwoord op de centrale vraag: hoe word je weer wie je werkelijk bent? Zodat je vanuit daar kunt gaan doen wat je echt leuk vindt. Durf jij het idee iemand anders te willen zijn los te laten? Ik daag je uit!

De sleutel naar succes

Terug gaan naar wie je werkelijk bent, is moeilijk omdat je wordt gevormd door je omgeving. Toch is het belangrijk! Want alleen jij weet wie je werkelijk bent en wat er dus bij je past. Durf daar dus ook voor te kiezen! Want als je iets doet waar je blij van wordt, straal je dat ook uit. Denk maar aan mensen die plezier hebben in hun werk en dat uitstralen naar hun omgeving. Ook een (toekomstige) werkgever kijkt naar wat je uitstraalt.

Werk geeft weer energie!

Heb je jouw toegevoegde waarde en drijfveren gevonden? Dan ga je veel meer geloven in jezelf. Ik help je om je toegevoegde waarde in een glasheldere boodschap te formuleren. Met deze boodschap in je achterhoofd kun je keuzes maken en beslissingen nemen om iets aan je situatie te veranderen. De psychologie hierachter is simpel: door te kiezen vanuit wie je werkelijk bent, kies je voor werk dat echt bij je past en je dus energie oplevert. Dat maakt je productiever en creatiever. Met al deze positieve inzichten op zak en in je hoofd loop je bij mij de deur uit!

Ik neem contact op

Zin in koffie?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met Arnaud Hol en een lekkere kop koffie (of thee) via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Gratis inspiratie?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Weg Droom!

‘Pats, boem! Daar lag ik dan op Goede vrijdag, op de grond met mijn racefiets. Ik voelde een pijnscheut van mijn heup naar mijn tenen trekken en dacht: ‘Ah nee?! Het zal toch niet waar zijn? Toch niks gebroken?’ Mijn linkerbeen kon ik amper optillen. Wonderbaarlijk kreeg ik het voor…’

Lees meer >

Ben jij ook zo snel boos?

‘Vanmorgen werd mijn dochter Marijn (3 jaar) rond 03.45 uur wakker. Ze huilde en ik sprong al mopperend uit bed. Een samenvatting van mijn gedachten op dat moment: ‘Jeetje, wat nu weer? Marijn, ga slapen want papa moet morgen werken.’ Ik besef me nu dat deze gedachten een grote rol…’

Lees meer >

Niet op je nagels bijten!

‘Gecoachte Mirthe (26) overkwam het volgende: Ze solliciteerde op een vacature, voldeed aan de gestelde eisen en werd uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek gaf ze netjes antwoord op de vragen en naderhand had ze er een goed gevoel over. Een week later ontving ze een mail met een…’

Lees meer >

Psst..gratis inspiratie?

Schrijf je hier in, en ontvang mijn blogs over zelfvertrouwen, dromen waarmaken, keuze maken, perfectionisme en meer..