Loopbaancoaching Nijmegen

Hé jij daar! Je bent hier niet zomaar. Misschien overweeg je om met loopbaancoaching in Nijmegen te starten, maar wil je eerst weten wat loopbaancoaching inhoudt en of het iets voor je is. Laten we een korte test doen. Herken je jezelf in één of meer van de volgende punten?

 • Ondanks een prima baan denk je: is dit het nu?
 • Je wilt van baan switchen, maar wát ga je doen? Al die keuzes!
 • Je mist zelfvertrouwen en lef en vindt het moeilijk om voor jezelf te kiezen;
 • Je ervaart stress en ligt wakker van je werk;
 • Je bent heel kritisch naar jezelf en loopt vast door faalangst en je perfectionisme;
 • Je maakt je zorgen over de toekomst en twijfelt of jouw droombaan nog wel reëel is.

Denk je nu: yep, dit gaat over mij? Geen zorgen, je bent niet de enige! Veel mensen tussen de 25 – 40 jaar worstelen dagelijks met deze dilemma’s. Gelukkig hoef je het niet alleen uit te zoeken of op te lossen. Daar is loopbaancoaching voor.

Ja, ik wil aan de slag!

 

Wat levert loopbaancoaching je op?

 • Er valt een last van je schouders. Na het traject weet je precies welke richting je op wilt;
 • Je ontdekt jouw talent en toegevoegde waarde voor de arbeidsmarkt;
 • resultaten loopbaancoaching nijmegenEen concreet stappenplan om je nieuwe richting te vertalen naar inkomen;
 • Je staat weer in je kracht en pakt de regie terug over je leven;
 • Meer zelfvertrouwen en lef om beren op de weg gedag te zeggen;
 • Rust in je hoofd. Minder piekeren en in negatieve cirkels blijven redeneren;
 • Veel meer energie, focus en een gevoel van trots;
 • Je kunt beter omgaan met perfectionisme en faalangst;
 • Je laat meer los waardoor je ontspant en écht gaat genieten van het leven!

Maar wie ben ik om je dit te vertellen?

Mijn naam is Arnaud Hol, Noloc en Eelloo gecertificeerd loopbaancoach in Nijmegen. Na jarenlang voor media-adviesbureaus te hebben gewerkt, voelde ik dat ik toe was aan iets nieuws. Maar wat? Samen met een loopbaancoach vond ik mijn zingeving terug en sinds 2011 mag ik doen wat bij me past én waar ik ontzettend gelukkig van word: Millennials (25 – 40-jarigen) helpen om voor zichzelf en hun droombaan te kiezen. Want doen wat je leuk vindt, is zó belangrijk. Ik ervaar het zelf elke dag en dat gun ik jou ook!

Zin in koffie?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met mij en een lekkere kop koffie (of thee) via 06 – 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Loopbaancoaching: hoe gaat dat in zijn werk?

Tijdens onze vrijblijvende kennismaking krijg je alle ruimte om jouw verhaal te delen. Ik luister en stel vragen zodat we samen tot een gewenste oplossing komen. Ook geef ik aan hoelang ik verwacht dat jouw loopbaantraject duurt. Gemiddeld is dit 3 tot 4 maanden. Mijn aanpak is oplossingsgericht. Dat betekent dat we pragmatisch aan de slag gaan met diverse opdrachten. Want alleen door te doen, kom je erachter wie je bent en wat je écht wilt.

Allereerst verkennen we waar je goed in bent. Wat zijn je passies, wat raakt je en wat wil je bereiken in je werk? Ik help jou je blik in de wereld te verruimen zodat je zaken gaat zien die je vooraf niet voor mogelijk had gehouden. Vervolgens help ik je alle verzamelde informatie samen te vatten in een heldere, concrete boodschap. Zo ga jij een (toekomstige) werk- of opdrachtgever zonder problemen overtuigen van jouw talent, kracht en waarde. Geen twijfel over mogelijk!

Zij gingen je voor

Twijfel je nog of loopbaancoaching voor jou gaat werken? Ontdek hier de ervaringen van anderen met mijn werkwijze. En als zij het kunnen, dan kun jij het ook!

Mignonloopbaancoaching Nijmegen zegde haar baan op omdat het haar niet meer gelukkig maakte. Dat was geen gemakkelijke maar wel een moedige keuze. “Arnaud heeft mij laten inzien dat je je niet moet laten leiden door je angsten. Ik heb geleerd minder rationeel te denken en meer naar mijn gevoel te luisteren. Ik heb nu mijn eigen bedrijf en doe nu dingen waar ik echt blij van word!”

Sandyloopbaancoaching nijmegen werd voor de tweede keer moeder en besloot om minder te gaan werken. Tegelijkertijd wilde ze ook excelleren en plezier hebben in haar werk. Maar dat gevoel was verdwenen. “Arnaud beloofde me geen wonderen maar juist een realiteitscheck. Hij heeft me perspectieven laten zien waar ik ze zelf niet meer zag. Hij heeft me verrast en weer vooruitgeduwd als ik even stil bleef staan.”

Mariekeresultaten loopbaancoaching nijmegen was al een tijdje ongelukkig in haar werk. Ze koos voor loopbaancoaching omdat ze iemand zocht die haar objectieve wijze kon helpen om buiten de gestelde kaders te denken. “Door Arnauds positieve benadering en het toepassen van vraagtechnieken kwam ik steeds dichter bij de kern. Heel verfrissend om een klankbord te hebben die luistert, open en direct is. Nooit gedacht dat ik nu een carrièreswitch ga maken!”

Gaan we samen aan de slag?

Of wil je eerst nog meer weten over mij, mijn aanpak en loopbaancoaching? Neem gerust contact met me op. Bel naar 06 – 30 39 84 73 of vul het contactformulier in. Dan maken we snel een afspraak! Mijn bedrijf is gevestigd aan de Graafseweg 274, dichtbij het centrum van Nijmegen.

Ja, ik wil aan de slag!

 

Arnaud Hol

"Met een twinkeling in je ogen de werkdag in!"

Meer over Arnaud

Ervaringen

Blogs lezen?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Verbindend communiceren in vier stappen

‘We communiceren de hele dag. Hoewel we woorden meestal goed bedoelen, komen ze soms tóch nogal lullig onze mond uit. Waarom doen we dat eigenlijk? En hoe kan het anders? Ik leg je graag uit hoe verbindend communiceren werkt.’

Lees meer >

Sorry zeggen: hoe doe je dat goed?

‘Maud (38 jaar) wil transformeren van micromanager naar ‘people manager’. Als ik haar vraag of ze weleens sorry zegt tegen haar collega’s, valt ze stil. Want hoe doe je dat eigenlijk, sorry zeggen? Ik laat je zien welke sorryfouten op de loer liggen en hoe je het wél goed aanpakt.’

Lees meer >

Sta jij 24/7 aan? Zo leer je loslaten

‘“Mijn hoofd zit vol”, vertelt Anne (29 jaar) me. Ik zie de vermoeidheid in haar ogen. Anne staat altijd ‘aan’. Een gevoel dat jij vast herkent. Vandaag neem ik je daarom mee naar de mentale sportschool. Wat we gaan doen? Trainen met loslaten en sterker worden dan dat kritische stemmetje…’

Lees meer >