Loopbaancoaching: iets voor mij?

Hé jij daar! Je bent hier niet zonder reden. Misschien overweeg je om met loopbaancoaching aan de slag te gaan, maar wil je eerst weten wat een loopbaancoach precies doet en wat hij voor jou kan betekenen. Of worstel je met de volgende punten?

 • Ondanks een prima baan denk je: is dit het nu?
 • Je wilt van baan switchen, maar wát ga je doen?
 • Je mist zelfvertrouwen en lef en vindt het moeilijk om voor jezelf te kiezen.
 • Je ervaart stress en ligt wakker van je werk.
 • Je bent heel kritisch naar jezelf en loopt vast door je perfectionisme.
 • Al die keuzes in banen! Wat moet je kiezen?

Herken je jezelf in één of meer van bovenstaande punten? Dan is loopbaancoaching iets voor jou!

Welke resultaten je mag verwachten van loopbaancoaching:

 • Inzicht in wat je wilt veranderen in je privé- en/of werksituatie;
 • Meer zelfvertrouwen om je dromen na te jagen;
 • Minder piekeren en in negatieve cirkels blijven redeneren;
 • Werk dat bij je talenten en wensen past;
 • ‘Nee’ durven zeggen en je eigen keuzes maken;
 • Leren omgaan met je perfectionisme, zodat je een ontspannen leven leidt, leert loslaten en écht gaat genieten…

Wil jij dit ook?

Talento Loopbaancoaching helpt je om dit te bereiken of terug te vinden. Hoe? Door jou op een pragmatische, intuïtieve en oplossingsgerichte manier te inspireren om anders naar jezelf te kijken. Waar ben je goed in, waar word je door geraakt? Wat zijn je passies en wat wil je bereiken in je werk? En heel belangrijk: wat gun je jezelf? Aan het einde van het traject heb je dit helder en ga je naar huis met een flinke dosis zelfinzicht.

Zij zijn je voorgegaan

Mignon zegde haar baan op omdat het haar niet meer gelukkig maakte. Dat was geen gemakkelijke maar wel een moedige keuze. “Arnaud heeft mij laten inzien dat je je niet moet laten leiden door je angsten. Ik heb geleerd minder rationeel te denken en meer naar mijn gevoel te luisteren.”

Sandy werd voor de tweede keer moeder en besloot om minder te gaan werken. Tegelijkertijd wilde ze ook excelleren en plezier hebben in haar werk. Maar dat gevoel was verdwenen. “Arnaud beloofde me geen wonderen maar juist een realiteitscheck. Hij heeft me perspectieven laten zien waar ik ze zelf niet meer zag. Hij heeft me verrast en weer vooruitgeduwd als ik even stil bleef staan.”

Marieke was al een tijdje ongelukkig in haar werk. Ze koos voor loopbaancoaching omdat ze iemand zocht die haar objectieve wijze kon helpen om buiten de gestelde kaders te denken. “Door Arnauds positieve benadering en het toepassen van vraagtechnieken kwam ik steeds dichter bij de kern. Heel verfrissend om een klankbord te hebben die luistert, open en direct is. Nooit gedacht dat ik nu een carrière switch ga maken!”

Klaar voor verandering?

Wil je meer weten over de ervaringen van anderen met Talento Loopbaancoaching? Of ben je al overtuigd en klaar voor verandering? Neem dan gerust contact met me op door te bellen naar 06 – 30 39 84 73 of het contactformulier in te vullen. Dan maken we snel een afspraak!

Met positieve groet,

Arnaud Hol

Gratis inspiratie!

Nu al aan de slag met gratis inspiratie? Schrijf je dan in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Ik ben toe aan verandering

Zin in koffie?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met Arnaud Hol en een lekkere kop koffie (of thee) via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis inspiratie?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Weg Droom!

‘Pats, boem! Daar lag ik dan op Goede vrijdag, op de grond met mijn racefiets. Ik voelde een pijnscheut van mijn heup naar mijn tenen trekken en dacht: ‘Ah nee?! Het zal toch niet waar zijn? Toch niks gebroken?’ Mijn linkerbeen kon ik amper optillen. Wonderbaarlijk kreeg ik het voor…’

Lees meer >

Ben jij ook zo snel boos?

‘Vanmorgen werd mijn dochter Marijn (3 jaar) rond 03.45 uur wakker. Ze huilde en ik sprong al mopperend uit bed. Een samenvatting van mijn gedachten op dat moment: ‘Jeetje, wat nu weer? Marijn, ga slapen want papa moet morgen werken.’ Ik besef me nu dat deze gedachten een grote rol…’

Lees meer >

Niet op je nagels bijten!

‘Gecoachte Mirthe (26) overkwam het volgende: Ze solliciteerde op een vacature, voldeed aan de gestelde eisen en werd uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek gaf ze netjes antwoord op de vragen en naderhand had ze er een goed gevoel over. Een week later ontving ze een mail met een…’

Lees meer >

Psst..gratis inspiratie?

Schrijf je hier in, en ontvang mijn blogs over zelfvertrouwen, dromen waarmaken, keuze maken, perfectionisme en meer..