Loopbaanadvies Nijmegen

Met loopbaanadvies krijg je plezier terug in je werk!

Werk, het geeft je stress en of je ligt er zelfs wakker van. Je bent toe aan iets nieuws, maar je weet niet precies wat. Of je worstelt met al die keuzes op werkgebied. Misschien weet je wel precies wat je wilt, maar niet hoe je daar komt. En valt een droombaan wel te realiseren? Als je jezelf hierin herkent dan is loopbaanadvies wellicht iets voor jou.

Wat doet een loopbaanadviseur?

Gelukkig geven werkgevers hun medewerkers steeds meer de regie om hun loopbaan en mogelijkheden op werkgebied eens onder de loep te nemen. Een loopbaanadviseur kan daarbij helpen. Door loopbaanadvies word je gemotiveerd het beste uit jezelf te halen, waardoor je uiteindelijk ook een gelukkiger mens wordt. Loopbaanadvies Arnhem Nijmegen

De aanjager van deze positieve ontwikkeling is duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Organisaties die investeren in gezondheid, betrokkenheid en (loopbaan)ontwikkeling van hun medewerkers, beschikken over medewerkers die duurzaam inzetbaar zijn en daardoor meegroeien met de snelle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Loopbaanadvies is zowel voor de medewerker als de werkgever dus een win-win situatie!

Loopbaanadvies in de praktijk

Joeri Jorg - loopbaanadvies

Joeri (31 jaar): ‘Arnaud heeft mij geholpen mijn toegevoegde waarde te ontdekken om die vervolgens in te zetten bij mijn werkgever. Door nuttige vragen, handvatten en oefeningen kwam ik achter mijn drijfveren dat zorgde voor een heel andere, positieve vibe. Het loopbaanadvies resulteerden vrijwel direct in positieve sollicitatiegesprekken en uiteindelijk ook in een nieuwe functie bij mijn huidige werkgever. Als je zoekt naar meer plezier in je werk dan kan ik het loopbaanadvies van Arnaud van harte aanbevelen!

Loopbaanadvies Nijmegen: Iets voor jou?

Als loopbaanadviseur ben ik actief in de regio Arnhem en Nijmegen. Benieuwd of loopbaanadvies iets voor jou is? Lees dan meer over mijn werkwijze en wellicht kan ik iets voor je betekenen! Of neem vrijblijvend contact met me op.

Ja, ik wil aan de slag!

Zin in koffie?

Twijfel je nog of loopbaancoaching iets voor je is? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere kop koffie (of thee) met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen

Blogs lezen?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Verbindend communiceren in vier stappen

‘We communiceren de hele dag. Hoewel we woorden meestal goed bedoelen, komen ze soms tóch nogal lullig onze mond uit. Waarom doen we dat eigenlijk? En hoe kan het anders? Ik leg je graag uit hoe verbindend communiceren werkt.’

Lees meer >

Sorry zeggen: hoe doe je dat goed?

‘Maud (38 jaar) wil transformeren van micromanager naar ‘people manager’. Als ik haar vraag of ze weleens sorry zegt tegen haar collega’s, valt ze stil. Want hoe doe je dat eigenlijk, sorry zeggen? Ik laat je zien welke sorryfouten op de loer liggen en hoe je het wél goed aanpakt.’

Lees meer >

Sta jij 24/7 aan? Zo leer je loslaten

‘“Mijn hoofd zit vol”, vertelt Anne (29 jaar) me. Ik zie de vermoeidheid in haar ogen. Anne staat altijd ‘aan’. Een gevoel dat jij vast herkent. Vandaag neem ik je daarom mee naar de mentale sportschool. Wat we gaan doen? Trainen met loslaten en sterker worden dan dat kritische stemmetje…’

Lees meer >