Kantoorhond Jody

Dit is Jody, mijn hond. 16 jaar geleden haalde ik haar op uit  dierenasiel De Grensstreek in Kortrijk (België). Ze is gek op gezelligheid en daarom gaat ze iedere dag in mijn fietskrat met me mee naar kantoor. Ze is al oud dus ze slaapt eigenlijk de hele dag. Af en toe staat ze even op uit haar mandje om een aaitje bij je te komen halen..

De leefomstandigheden van honden en katten vond ik schrikwekkend. Helaas worden dierenasielen in België aan hun eigen (financiële) lot overgelaten.
Dat is voor mij een reden om jaarlijks een bijdrage te leveren. Iedere keer als ik weer mijn gift heb overgemaakt, besteden ze daar aandacht aan in hun infoblad:

Plaatsing van dankwoord in het 3 maandelijks infoblad van Dierenasiel De Gresstreek

Zin in koffie?

Vanwege de maatregelingen kan ik je nu helaas geen koffie (of thee) aanbieden op kantoor. Maar we kunnen wel heel goed via Skype kennismaken (en koffie drinken).

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis inspiratie?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Carrièreswitch: van inkoop manager naar docent marketing

carrièreswitch ‘Na een coachingstraject een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Steeds meer mensen doen het. Met name twintigers en dertigers (de Millennials) gooien steeds vaker het roer om. Zo ook Bart Hasselbach (41). Hij verruilde het bedrijfsleven voor het onderwijs. Nu draagt hij als docent zijn kennis over. ’

Lees meer >

Carrièreswitch: van docent naar zelfstandig Italië reisadviseur

‘Lees het bijzondere verhaal van de carrièreswitch Robin Robin Prijs-van den Hoek (33). Na een burn-out besloot Robin haar hart te volgen. Ze zegde haar baan op als docent en begon een bedrijf in op maat gemaakte reizen naar Italië.’

Lees meer >

Carrièreswitch: van psycholoog naar travel agent in IJsland

carriereswitch ‘Lees het bijzondere verhaal van de carrièreswitch van Dorine van Belzen (34). Ze zegde haar baan op als psycholoog en emigreerde naar IJsland om haar droom te verwezenlijken.’

Lees meer >