Jobcoaching Nijmegen

Hé daar! Je bent hier niet zomaar, denk je wel? Als je hier bent kun je wat hulp gebruiken in jouw loopbaan carrière. Overweeg je om te starten met jobcoaching? Misschien wil je eerst weten wat jobcoaching inhoudt. Is het iets voor jou en – wat levert het op?

Of het bij jou past krijgen we helder met de volgende test: Herken je jezelf in één of meer van de volgende punten?

 • Ik heb een prima baan, maar twijfel: is dit het nu?
 • Ik voel dat ik niet op mijn plek zit en wil switchen van job, maar wat nu? Zo veel keuzes!
 • Ik mis zelfvertrouwen en lef in mijn kunnen. Daardoor vind ik het moeilijk om voor mezelf te kiezen;
 • Ik heb last van spanning, pieker en lig s’ nachts wakker;
 • Ik leg de lat hoog voor mezelf en loop vast op faalangst en perfectionisme;
 • Ik maak me zorgen over de toekomst. Vind ik ooit de droombaan die bij mij past?

Wat denk je als je dit leest? Komt het overeen met jouw gedachten? Maak je niet druk, je bent niet alleen. Veel mensen tussen de 25 – 40 jaar worstelen dagelijks met deze dilemma’s. Ook is het goed om te weten dat veel mensen je voorgingen met jobcoaching. 

Dus: Weet dat je het niet alleen uit hoeft te zoeken. Daar is jobcoaching van Talento Loopbaancoaching in Nijmegen voor.

Ja, ik wil aan de slag!

 

Jobcoaching Nijmegen: wat levert mij dat op?

 • Samen doorlopen we een traject, waarin we achterhalen welke job bij jou past. Daarmee valt een last van je schouders;
 • Rust in je hoofd. Minder piekeren en een weg uit de negatieve cirkels waarin je verkeert;
 • Ontdek hoe jij jouw unieke talent in kan zetten op de arbeidsmarkt;
 • resultaten loopbaancoaching nijmegenEen concreet stappenplan om je nieuwe richting te vertalen naar inkomen;
 • De regie terug over je leven, je staat weer in je kracht;
 • Meer zelfvertrouwen om obstakels op jouw pad te overwinnen;
 • Nieuwe energie. Je kunt de wereld weer aan en zegt dit met trots;
 • Je leert omgaan met perfectionisme en faalangst, hetgeen wat jou nu belemmert;
 • Je laat de teugels meer vieren, waardoor je ontspant en écht geniet van het leven!

Maar wie ben ik om je dit te vertellen?

Mijn naam is Arnaud Hol, Noloc en Eelloo gecertificeerd jobcoach in Nijmegen. Na jarenlang voor media-adviesbureaus te hebben gewerkt, voelde ik dat ik toe was aan iets nieuws. Maar wat? Samen met een loopbaancoach vond ik mijn zingeving terug en sinds 2011 mag ik doen wat bij me past én waar ik ontzettend gelukkig van word: Millennials (25 – 40-jarigen) helpen om voor zichzelf en hun droombaan te kiezen. Want doen wat je leuk vindt, is zó belangrijk. Ik ervaar het zelf elke dag en dat gun ik jou ook!

Zin in koffie?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met mij en een lekkere kop koffie (of thee) via 06 – 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jobcoaching: hoe gaat dat in zijn werk?

Tijdens een kennismaking krijg je de ruimte om jouw verhaal te vertellen. Ik luister en stel vragen, hiermee krijg ik een beeld hoe jouw traject eruit gaat zien en wat we behandelen. Ook geef ik aan hoelang ik verwacht dat jouw jobcoach traject duurt. Gemiddeld is dit 3 tot 4 maanden. Ik ga oplossingsgericht te werk en we gaan praktisch aan de slag met verschillende opdrachten. Door te doen kom je erachter wie je bent en wat je écht wilt.

Allereerst verkennen we waar jouw talent ligt. Iedereen heeft talenten, soms moet je er alleen nog achterkomen welke het precies zijn. We kijken naar je passies, wat jou raakt, je drijfveren en wat wil je bereiken in je werk? Samen met mij creëer je nieuwe inzichten op de wereld en het werk wat je wilt doen. Ik help je om alle informatie die jij over jezelf hebt verzameld te gieten in een heldere, krachtige arbeidsmarkt communicatieboodschap. Hiermee overtuig jij jouw toekomstige werkgever van jouw waarde.

Welke ervaringen hebben anderen met jobcoaching?

Twijfel je nog of jobcoaching voor jou gaat werken? Ontdek hier de ervaringen van anderen met mijn werkwijze. En als zij het kunnen, dan kun jij het ook!

Mignonloopbaancoaching Nijmegen zegde haar baan op omdat het haar niet meer gelukkig maakte. Dat was geen gemakkelijke maar wel een moedige keuze. “Arnaud heeft mij laten inzien dat je je niet moet laten leiden door je angsten. Ik heb geleerd minder rationeel te denken en meer naar mijn gevoel te luisteren. Ik heb nu mijn eigen bedrijf en doe nu dingen waar ik echt blij van word!”

Sandyloopbaancoaching nijmegen werd voor de tweede keer moeder en besloot om minder te gaan werken. Tegelijkertijd wilde ze ook excelleren en plezier hebben in haar werk. Maar dat gevoel was verdwenen. “Arnaud beloofde me geen wonderen maar juist een realiteitscheck. Hij heeft me perspectieven laten zien waar ik ze zelf niet meer zag. Hij heeft me verrast en weer vooruitgeduwd als ik even stil bleef staan.”

Mariekeresultaten loopbaancoaching nijmegen was al een tijdje ongelukkig in haar werk. Ze koos voor jobcoaching Nijmegen omdat ze iemand zocht die haar objectieve wijze kon helpen om buiten de gestelde kaders te denken. “Door Arnauds positieve benadering en het toepassen van vraagtechnieken kwam ik steeds dichter bij de kern. Heel verfrissend om een klankbord te hebben die luistert, open en direct is. Nooit gedacht dat ik nu een carrièreswitch ga maken!”

Aan de slag met jouw jobcoach traject?

Of wil je eerst nog meer weten over mij, mijn aanpak en jobcoaching in Nijmegen? Neem gerust contact met me op. Bel naar 06 – 30 39 84 73 of vul het contactformulier in. Dan maken we snel een afspraak! Mijn bedrijf is gevestigd aan de Graafseweg 274, dichtbij het centrum van Nijmegen.

Ja, ik wil aan de slag!

 

Arnaud Hol

"Met een twinkeling in je ogen de werkdag in!"

Meer over Arnaud

Ervaringen

Blogs lezen?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Verbindend communiceren in vier stappen

‘We communiceren de hele dag. Hoewel we woorden meestal goed bedoelen, komen ze soms tóch nogal lullig onze mond uit. Waarom doen we dat eigenlijk? En hoe kan het anders? Ik leg je graag uit hoe verbindend communiceren werkt.’

Lees meer >

Sorry zeggen: hoe doe je dat goed?

‘Maud (38 jaar) wil transformeren van micromanager naar ‘people manager’. Als ik haar vraag of ze weleens sorry zegt tegen haar collega’s, valt ze stil. Want hoe doe je dat eigenlijk, sorry zeggen? Ik laat je zien welke sorryfouten op de loer liggen en hoe je het wél goed aanpakt.’

Lees meer >

Sta jij 24/7 aan? Zo leer je loslaten

‘“Mijn hoofd zit vol”, vertelt Anne (29 jaar) me. Ik zie de vermoeidheid in haar ogen. Anne staat altijd ‘aan’. Een gevoel dat jij vast herkent. Vandaag neem ik je daarom mee naar de mentale sportschool. Wat we gaan doen? Trainen met loslaten en sterker worden dan dat kritische stemmetje…’

Lees meer >