Tim Stobernack (32)

De afgelopen jaren ging ik gewoon van baan tot baan zonder erover naar te denken wat ik eigenlijk wil. En elke keer begon ik na een tijde weer op LinkedIn te zoeken naar leuke vacatures. Dit ging echter ook niet heel doelgericht. Ik begon dus meer en meer te twijfelen of ik wel de juiste keuzes had genomen. Een vriendin van mij stelde toen voor om een keer contact op te nemen met een loopbaancoach, en al snel kwam ik bij Arnaud terecht.

Tijdens een uitgebreide kennismaking heeft Arnaud heel veel goede vragen gesteld en het hele loopbaantraject goed uitgelegd. Dit heeft mij meteen overtuigd om samen met hem aan de slag te gaan. De daaropvolgende sessies hebben we stuk voor stuk uitgewerkt wat mijn talenten, energiegevers en inspiraties zijn, maar ook de angsten die daarbij komen spelen hebben we besproken. Zo heb ik mezelf steeds verder leren kennen. Tijdens het traject ging ik verder met solliciteren en dat ging steeds doelgerichter. Uiteindelijk heb ik een vacature gevonden die veel beter aansluit bij mijn talenten en interesses dan mijn vorige banen. Dankzij Arnaud ging ik met veel zelfvertrouwen het sollicitatieproces in en heb ik de baan uiteindelijk gekregen.

In de drie maanden bij Arnaud heb ik zelf een grote ontwikkeling doorgemaakt, ik weet nu wat ik wil en waar ik naartoe wil. Die tijd was ook echt nodig omdat het een proces is die stap voor stap wordt opgebouwd met veel opdrachten en huiswerk.

Ik kan de coaching sessies bij Arnaud aanbevelen voor iedereen die twijfelt over zijn werk of het gevoel heeft om stil te staan in zijn carrière. Dankjewel Arnaud!

Zin in koffie?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere kop koffie (of thee) met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen

Blogs lezen?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

De mythe van het perfecte leven – waarom millennials altijd méér willen

‘Waarom willen we altijd meer en is het nooit goed genoeg?, vroeg Iris (28 jaar) zich af bij mij aan tafel. En dat probleem hebben meer millennials. Het lijkt wel alsof iedereen het perfecte rijke, fitte en succesvolle leven heeft – behalve jij.  Maar wat als je even stopt met…’

Lees meer >

Waar heb jij spijt van?

‘Spijt – we hebben het allemaal wel eens. Maar wist je dat je vaker spijt krijgt over iets dat je níet hebt gedaan in plaats van over iets dat je wél hebt gedaan? Ikzelf in ieder geval wel. En dat is precies waarom ik nu eindelijk de stoute (fiets-)schoenen aantrek…’

Lees meer >

‘Je luistert niet!’ – Drie tips om beter te luisteren

‘Beter leren luisteren: is dat echt nodig? Vaak denken we van onszelf dat we dat heel goed kunnen: luisteren. Maar wist je dat vaak maar 25% van wat iemand zegt écht bij je aankomt? Daarom geef ik je vandaag drie tips om beter te leren luisteren. Ook als je boos…’

Lees meer >