Tim Stobernack (32)

De afgelopen jaren ging ik gewoon van baan tot baan zonder erover naar te denken wat ik eigenlijk wil. En elke keer begon ik na een tijde weer op LinkedIn te zoeken naar leuke vacatures. Dit ging echter ook niet heel doelgericht. Ik begon dus meer en meer te twijfelen of ik wel de juiste keuzes had genomen. Een vriendin van mij stelde toen voor om een keer contact op te nemen met een loopbaancoach, en al snel kwam ik bij Arnaud terecht.

Tijdens een uitgebreide kennismaking heeft Arnaud heel veel goede vragen gesteld en het hele loopbaantraject goed uitgelegd. Dit heeft mij meteen overtuigd om samen met hem aan de slag te gaan. De daaropvolgende sessies hebben we stuk voor stuk uitgewerkt wat mijn talenten, energiegevers en inspiraties zijn, maar ook de angsten die daarbij komen spelen hebben we besproken. Zo heb ik mezelf steeds verder leren kennen. Tijdens het traject ging ik verder met solliciteren en dat ging steeds doelgerichter. Uiteindelijk heb ik een vacature gevonden die veel beter aansluit bij mijn talenten en interesses dan mijn vorige banen. Dankzij Arnaud ging ik met veel zelfvertrouwen het sollicitatieproces in en heb ik de baan uiteindelijk gekregen.

In de drie maanden bij Arnaud heb ik zelf een grote ontwikkeling doorgemaakt, ik weet nu wat ik wil en waar ik naartoe wil. Die tijd was ook echt nodig omdat het een proces is die stap voor stap wordt opgebouwd met veel opdrachten en huiswerk.

Ik kan de coaching sessies bij Arnaud aanbevelen voor iedereen die twijfelt over zijn werk of het gevoel heeft om stil te staan in zijn carrière. Dankjewel Arnaud!

Zin in koffie?

Twijfel je nog of loopbaancoaching iets voor je is? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere kop koffie (of thee) met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen

Blogs lezen?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Verbindend communiceren in vier stappen

‘We communiceren de hele dag. Hoewel we woorden meestal goed bedoelen, komen ze soms tóch nogal lullig onze mond uit. Waarom doen we dat eigenlijk? En hoe kan het anders? Ik leg je graag uit hoe verbindend communiceren werkt.’

Lees meer >

Sorry zeggen: hoe doe je dat goed?

‘Maud (38 jaar) wil transformeren van micromanager naar ‘people manager’. Als ik haar vraag of ze weleens sorry zegt tegen haar collega’s, valt ze stil. Want hoe doe je dat eigenlijk, sorry zeggen? Ik laat je zien welke sorryfouten op de loer liggen en hoe je het wél goed aanpakt.’

Lees meer >

Sta jij 24/7 aan? Zo leer je loslaten

‘“Mijn hoofd zit vol”, vertelt Anne (29 jaar) me. Ik zie de vermoeidheid in haar ogen. Anne staat altijd ‘aan’. Een gevoel dat jij vast herkent. Vandaag neem ik je daarom mee naar de mentale sportschool. Wat we gaan doen? Trainen met loslaten en sterker worden dan dat kritische stemmetje…’

Lees meer >