Stefan Coenen (32)

Na tien jaar te hebben gewerkt als zelfstandig ondernemer begon bij mij de twijfel te ontstaan of ik dit nog dertig jaar zou willen doen. Om daarachter te komen en over na te moeten denken heb ik besloten om op google te zoeken naar een loopbaancoach in de omgeving van Nijmegen. Daarop kwam ik op de website van Arnaud terecht, na een kop koffie was ik overtuigd van de aanpak en ben ik het traject aangegaan.

Na aangegeven te hebben niet graag over mezelf te praten, kwam Arnaud met het idee om een kennismakingsspel te doen, hierbij moesten we alle twee iets over onszelf vertellen over bepaalde thema’s. Dit stelde mij gerust en gaf me vertrouwen waardoor ik, voor de daaropvolgende sessies, meer en makkelijker over mijzelf kon vertellen.

Gedurende het traject krijg je huiswerk mee om aan jezelf te werken. Het gevoel dat het geen standaard programma is, maar juist gericht op jezelf en je situatie geeft aan dat Arnaud echt verstand van de materie heeft. Soms zijn de opdrachten confronterend, maar het draagt altijd bij aan je eigen ontwikkeling.

Het werken aan mezelf heeft mij enorm veel gebracht, iets wat ik nog nooit zo bewust had gedaan. Het heeft mij veel meer zelfvertrouwen gegeven, ik ben mij weer bewust over hoe goed de basis is in mijn leven én heb weer energie en zin om nieuwe projecten aan te gaan.

Zin in koffie?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere kop koffie (of thee) met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor meer inspiratie

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Carrièreswitch: je eigen bedrijf starten tijdens de coronacrisis?

‘Een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Verrassend veel mensen doen het, zélfs of misschien wel juist door corona. Maar is je droom achternagaan wel reëel in deze onzekere tijden? Jan-Willem Hoogakker (51) vindt van wel. Hij zegde zijn carrière op bij de politie om voor zichzelf te beginnen. Jan-Willem: “Het…’

Lees meer >

Carrièreswitch: van de snelle retailwereld terug naar de schoolbanken

‘Een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Verrassend veel twintigers en dertigers (de Millennials) doen het. Maar hoe ontdek je nu welke baan er bij je past? Het begint met de vraag waarom je eigenlijk werkt. En dat heeft vaak niets te maken met geld of status. Voor Kelly Smits (34)…’

Lees meer >

De coronacrisis: een boost voor je zelfvertrouwen?

opdrachten loopbaancoaching ‘Sinds afgelopen winter beheerst het coronavirus de wereld en allemaal worden we er in meer of mindere mate door geraakt. Toch zorgt de pandemie niet alleen voor verdriet, angst en onzekerheid. Elke bedreiging biedt tenslotte ook kansen. Zo worstelde Max (27) met zijn zelfvertrouwen en zelfbeeld. Juist door corona kwam…’

Lees meer >