Stefan Coenen (32)

Na tien jaar te hebben gewerkt als zelfstandig ondernemer begon bij mij de twijfel te ontstaan of ik dit nog dertig jaar zou willen doen. Om daarachter te komen en over na te moeten denken heb ik besloten om op google te zoeken naar een loopbaancoach in de omgeving van Nijmegen. Daarop kwam ik op de website van Arnaud terecht, na een kop koffie was ik overtuigd van de aanpak en ben ik het traject aangegaan.

Na aangegeven te hebben niet graag over mezelf te praten, kwam Arnaud met het idee om een kennismakingsspel te doen, hierbij moesten we alle twee iets over onszelf vertellen over bepaalde thema’s. Dit stelde mij gerust en gaf me vertrouwen waardoor ik, voor de daaropvolgende sessies, meer en makkelijker over mijzelf kon vertellen.

Gedurende het traject krijg je huiswerk mee om aan jezelf te werken. Het gevoel dat het geen standaard programma is, maar juist gericht op jezelf en je situatie geeft aan dat Arnaud echt verstand van de materie heeft. Soms zijn de opdrachten confronterend, maar het draagt altijd bij aan je eigen ontwikkeling.

Het werken aan mezelf heeft mij enorm veel gebracht, iets wat ik nog nooit zo bewust had gedaan. Het heeft mij veel meer zelfvertrouwen gegeven, ik ben mij weer bewust over hoe goed de basis is in mijn leven én heb weer energie en zin om nieuwe projecten aan te gaan.

Zin in koffie?

Vanwege de maatregelingen kan ik je nu helaas geen koffie (of thee) aanbieden op kantoor. Maar we kunnen wel heel goed via Skype kennismaken (en koffie drinken).

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis inspiratie?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Carrièreswitch: van inkoop manager naar docent marketing

carrièreswitch ‘Na een coachingstraject een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Steeds meer mensen doen het. Met name twintigers en dertigers (de Millennials) gooien steeds vaker het roer om. Zo ook Bart Hasselbach (41). Hij verruilde het bedrijfsleven voor het onderwijs. Nu draagt hij als docent zijn kennis over. ’

Lees meer >

Carrièreswitch: van docent naar zelfstandig Italië reisadviseur

‘Lees het bijzondere verhaal van de carrièreswitch Robin Robin Prijs-van den Hoek (33). Na een burn-out besloot Robin haar hart te volgen. Ze zegde haar baan op als docent en begon een bedrijf in op maat gemaakte reizen naar Italië.’

Lees meer >

Carrièreswitch: van psycholoog naar travel agent in IJsland

carriereswitch ‘Lees het bijzondere verhaal van de carrièreswitch van Dorine van Belzen (34). Ze zegde haar baan op als psycholoog en emigreerde naar IJsland om haar droom te verwezenlijken.’

Lees meer >