Stefan Coenen (32)

Na tien jaar te hebben gewerkt als zelfstandig ondernemer begon bij mij de twijfel te ontstaan of ik dit nog dertig jaar zou willen doen. Om daarachter te komen en over na te moeten denken heb ik besloten om op google te zoeken naar een loopbaancoach in de omgeving van Nijmegen. Daarop kwam ik op de website van Arnaud terecht, na een kop koffie was ik overtuigd van de aanpak en ben ik het traject aangegaan.

Na aangegeven te hebben niet graag over mezelf te praten, kwam Arnaud met het idee om een kennismakingsspel te doen, hierbij moesten we alle twee iets over onszelf vertellen over bepaalde thema’s. Dit stelde mij gerust en gaf me vertrouwen waardoor ik, voor de daaropvolgende sessies, meer en makkelijker over mijzelf kon vertellen.

Gedurende het traject krijg je huiswerk mee om aan jezelf te werken. Het gevoel dat het geen standaard programma is, maar juist gericht op jezelf en je situatie geeft aan dat Arnaud echt verstand van de materie heeft. Soms zijn de opdrachten confronterend, maar het draagt altijd bij aan je eigen ontwikkeling.

Het werken aan mezelf heeft mij enorm veel gebracht, iets wat ik nog nooit zo bewust had gedaan. Het heeft mij veel meer zelfvertrouwen gegeven, ik ben mij weer bewust over hoe goed de basis is in mijn leven én heb weer energie en zin om nieuwe projecten aan te gaan.

Zin in koffie?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met Arnaud Hol en een lekkere kop koffie (of thee) via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis inspiratie?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Help! Mag ik alsjeblieft rust?

‘Marleen (32): ‘Weet je wat écht een ding is van onze generatie? En waar ik ook last van heb? We willen alles tegelijk. En wel NU. Een nieuwe baan, een kind. Een goede vriendin en partner zijn. Veel sporten en een paar kilo afvallen. Ik wil tijdens mijn werk alle…’

Lees meer >

Als je maar gelukkig bent! Maar wat is geluk?

‘‘Ga na je VWO iets doen waar je blij van wordt. Als je maar gelukkig bent!’ Ik hoor het mijn moeder nog zeggen. Het moet rond 1989 zijn geweest. Nu, zo’n dertig jaar later, hoor ik mijn gecoachte Lima (28 jaar) hetzelfde zeggen: ‘Ik zoek werk waar ik gelukkig van…’

Lees meer >

Concentreren moeilijk? Lees deze tips!

‘Gecoachte Susanne (31 jaar): ‘Arnaud, ik ben vaak zo moe. Na een dag werken kom ik uitgeblust thuis en heb ik nergens meer zin in. Dan ga ik maar Netflixen. Ik zit in een kantoortuin en vind het lastig om me daar te concentreren. Collega Frank belt op het moment…’

Lees meer >