Sarah Bezuijen (28)

Middenin de Coronapandemie verloor ik ietwat onverwachts mijn baan in de reiswereld. Reizen en werken in de reiswereld is mijn passie. Ik had er nooit bij stilgestaan dat ik op een dag niet meer werkzaam zou zijn in de reiswereld. Doordat ik nooit had nagedacht over wat ik zou doen als ik niet meer in de reiswereld zou werken, kwam ik in een zwart gat terecht. En ik had geen idee hoe ik verder moest.

Na veel zoeken op het internet kwam in Arnaud tegen. Met name zijn persoonlijke aanpak sprak mij erg aan. Ik schreef dan ook een kort berichtje en een week later volgde er een fijn kennismakingsgesprek. In het begin vond ik het soms wel even raar om zoveel over jezelf te praten. Gelukkig biedt Arnaud een fijn, luisterend oor en ik voelde me erg op mijn gemak bij hem.

Tijdens de verschillende sessies heeft Arnaud mij geleerd meer zelfvertrouwen te krijgen en vooral dicht bij mijzelf te blijven. Het is oké ‘hoe’ en ‘wie’ jij bent en dat is best fijn om te horen! Ik ben erachter gekomen wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik die in kan zetten in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Arnaud heeft mij geleerd minder streng naar mijzelf te kijken en dingen te accepteren zoals ze zijn.

Na elke sessie kreeg ik verschillende huiswerkopdrachtjes mee die je uiteindelijk doen groeien in het persoonlijke doel dat je aan het begin van het traject stelt. Het is interessant om te zien hoe je langzaamaan uit vaste denkpatronen kan loskomen. De sessies zetten je continue aan het denken waardoor je veel met je persoonlijke groei bezig bent. Het traject duurde voor mij in totaal zo’n 4 maanden en heeft me veel rust gebracht. Ik kijk er dan ook met een heel positief gevoel op terug!

Nogmaals ontzettend bedankt Arnaud!

Zin in koffie?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere kop koffie (of thee) met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen

Blogs lezen?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Carrièreswitch: je eigen bedrijf starten tijdens de coronacrisis?

‘Een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Verrassend veel mensen doen het, zélfs of misschien wel juist door corona. Maar is je droom achternagaan wel reëel in deze onzekere tijden? Jan-Willem Hoogakker (51) vindt van wel. Hij zegde zijn carrière op bij de politie om voor zichzelf te beginnen. Jan-Willem: “Het…’

Lees meer >

Carrièreswitch: van de snelle retailwereld terug naar de schoolbanken

‘Een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Verrassend veel twintigers en dertigers (de Millennials) doen het. Maar hoe ontdek je nu welke baan er bij je past? Het begint met de vraag waarom je eigenlijk werkt. En dat heeft vaak niets te maken met geld of status. Voor Kelly Smits (34)…’

Lees meer >

De coronacrisis: een boost voor je zelfvertrouwen?

opdrachten loopbaancoaching ‘Sinds afgelopen winter beheerst het coronavirus de wereld en allemaal worden we er in meer of mindere mate door geraakt. Toch zorgt de pandemie niet alleen voor verdriet, angst en onzekerheid. Elke bedreiging biedt tenslotte ook kansen. Zo worstelde Max (27) met zijn zelfvertrouwen en zelfbeeld. Juist door corona kwam…’

Lees meer >