Sarah Bezuijen (28)

Middenin de Coronapandemie verloor ik ietwat onverwachts mijn baan in de reiswereld. Reizen en werken in de reiswereld is mijn passie. Ik had er nooit bij stilgestaan dat ik op een dag niet meer werkzaam zou zijn in de reiswereld. Doordat ik nooit had nagedacht over wat ik zou doen als ik niet meer in de reiswereld zou werken, kwam ik in een zwart gat terecht. En ik had geen idee hoe ik verder moest.

Na veel zoeken op het internet kwam in Arnaud tegen. Met name zijn persoonlijke aanpak sprak mij erg aan. Ik schreef dan ook een kort berichtje en een week later volgde er een fijn kennismakingsgesprek. In het begin vond ik het soms wel even raar om zoveel over jezelf te praten. Gelukkig biedt Arnaud een fijn, luisterend oor en ik voelde me erg op mijn gemak bij hem.

Tijdens de verschillende sessies heeft Arnaud mij geleerd meer zelfvertrouwen te krijgen en vooral dicht bij mijzelf te blijven. Het is oké ‘hoe’ en ‘wie’ jij bent en dat is best fijn om te horen! Ik ben erachter gekomen wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik die in kan zetten in mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Arnaud heeft mij geleerd minder streng naar mijzelf te kijken en dingen te accepteren zoals ze zijn.

Na elke sessie kreeg ik verschillende huiswerkopdrachtjes mee die je uiteindelijk doen groeien in het persoonlijke doel dat je aan het begin van het traject stelt. Het is interessant om te zien hoe je langzaamaan uit vaste denkpatronen kan loskomen. De sessies zetten je continue aan het denken waardoor je veel met je persoonlijke groei bezig bent. Het traject duurde voor mij in totaal zo’n 4 maanden en heeft me veel rust gebracht. Ik kijk er dan ook met een heel positief gevoel op terug!

Nogmaals ontzettend bedankt Arnaud!

Zin in koffie?

Twijfel je nog of loopbaancoaching iets voor je is? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere kop koffie (of thee) met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen

Blogs lezen?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Verbindend communiceren in vier stappen

‘We communiceren de hele dag. Hoewel we woorden meestal goed bedoelen, komen ze soms tóch nogal lullig onze mond uit. Waarom doen we dat eigenlijk? En hoe kan het anders? Ik leg je graag uit hoe verbindend communiceren werkt.’

Lees meer >

Sorry zeggen: hoe doe je dat goed?

‘Maud (38 jaar) wil transformeren van micromanager naar ‘people manager’. Als ik haar vraag of ze weleens sorry zegt tegen haar collega’s, valt ze stil. Want hoe doe je dat eigenlijk, sorry zeggen? Ik laat je zien welke sorryfouten op de loer liggen en hoe je het wél goed aanpakt.’

Lees meer >

Sta jij 24/7 aan? Zo leer je loslaten

‘“Mijn hoofd zit vol”, vertelt Anne (29 jaar) me. Ik zie de vermoeidheid in haar ogen. Anne staat altijd ‘aan’. Een gevoel dat jij vast herkent. Vandaag neem ik je daarom mee naar de mentale sportschool. Wat we gaan doen? Trainen met loslaten en sterker worden dan dat kritische stemmetje…’

Lees meer >