Sandy Bogisch (36)

Toen ik bij Arnaud aanklopte, had ik het even moeilijk. Ik was net voor de tweede keer moeder geworden, wilde minder gaan werken en vooral een goede mama zijn. Maar ik wilde ook excelleren op mijn  werk en weer lol hebben tijdens het werk; iets wat me door allerlei omstandigheden een beetje verloren was gegaan. Maar waarom eigenlijk precies?

Arnaud beloofde me geen wonderen maar juist een realiteitscheck.  In plaats van te snelle oplossingen gingen we helemaal terug naar af. Wat gaat het mij nou echt om? Wat zijn mijn drijfveren en waarvan begint mijn hart sneller te kloppen? Telkens als ik dacht “Nou weet ik wel”, ging Arnaud nog een stapje verder om nog beter te filteren wat ik wil en wie ik ben. En telkens vroeg hij mij weer “Maar wat bedoel je er nou precies mee?”. Zo leerde ik afstappen van oppervlakkigheid en echt tot de kern komen. Ik leerde mijn eigen verhaal schrijven en vertellen. Authentiek en overtuigend. Aan het einde had ik mijn verhaal maar hoe ik dit nou vorm moest geven, wist ik niet. Arnaud gaf me een hand en wenste me succes ermee. “De rest komt vanzelf wel, wacht maar af.”

2 weken later kwam ik per toeval een vacature tegen die net zo tegenstrijdig was als mijn eigen profiel. Alles wat in mijn verhaal naar boven kwam, stond in deze (vrij ongebruikelijke) vacature. En toen wist ik wat me te doen stond en ging alles heel snel. Ik stuurde een net zo ongebruikelijke sollicitatie die wel helemaal “ik” was.

Nog geen week later had ik een nieuwe baan. Met mijn voormalige werkgever ben ik op een fijne manier uit elkaar gegaan. Ondanks dat hij het erg jammer vond dat ik vertrok, was hij ook blij voor me dat ik iets had gevonden wat zo perfect bij mij als mens past. Waarschijnlijk zullen we ook in de toekomst nog zo nu en dan bij projecten samenwerken, maar nu eerst even de focus op mijn nieuwe avontuur.

Arnaud heeft mij weer perspectieven laten zien waar ik ze zelf niet meer zag. Hij gaf me weer een horizon waar ik hem zelf tijdelijk moeilijk kon vinden. Als perfectionist was ik ervan overtuigd dat ik het zelf wel allemaal wist en kon maar door continue te spiegelen en soms vrij confronterende vragen te stellen, heeft Arnaud me telkens weer weten te verrassen en mij weer een stap vooruit geduwd als ik even stil bleef staan.

Ik ben hem erg dankbaar voor de begeleiding hierin en start enthousiast aan mijn nieuwe avontuur.

Zin in koffie?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met Arnaud Hol en een lekkere kop koffie (of thee) via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis inspiratie?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Weg Droom!

‘Pats, boem! Daar lag ik dan op Goede vrijdag, op de grond met mijn racefiets. Ik voelde een pijnscheut van mijn heup naar mijn tenen trekken en dacht: ‘Ah nee?! Het zal toch niet waar zijn? Toch niks gebroken?’ Mijn linkerbeen kon ik amper optillen. Wonderbaarlijk kreeg ik het voor…’

Lees meer >

Ben jij ook zo snel boos?

‘Vanmorgen werd mijn dochter Marijn (3 jaar) rond 03.45 uur wakker. Ze huilde en ik sprong al mopperend uit bed. Een samenvatting van mijn gedachten op dat moment: ‘Jeetje, wat nu weer? Marijn, ga slapen want papa moet morgen werken.’ Ik besef me nu dat deze gedachten een grote rol…’

Lees meer >

Niet op je nagels bijten!

‘Gecoachte Mirthe (26) overkwam het volgende: Ze solliciteerde op een vacature, voldeed aan de gestelde eisen en werd uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek gaf ze netjes antwoord op de vragen en naderhand had ze er een goed gevoel over. Een week later ontving ze een mail met een…’

Lees meer >