Roy Stoots (31)

Al een tijd zit ik klem in mijn huidige functie. Dit leidt tot veel onrust en verveling. Ik vond het na vijf jaar ‘werken om het werken’ daarom wel tijd voor een goed loopbaantraject.

Ik ben namelijk begin 30 en nog veel te jong om mijn dagen te slijten in een functie waar geen uitdaging meer in zit. Na het vergelijken van verschillende loopbaancoaches via Google, had ik bij Arnaud het fijnste gevoel. De afspraak om vrijblijvend koffie te drinken was dan ook snel gemaakt!

Arnaud is een hele fijne gesprekspartner die goed naar je luistert en de juiste, kritische, vragen stelt. Hierdoor word je al vrij snel geconfronteerd met je eigen denkpatronen. Zelf wil(de) ik een hele andere richting inslaan met mijn carrière, maar ik zag vooral obstakels om het niet te doen. In de gesprekken met Arnaud kwam ik erachter dat ik die obstakels vooral in mijn eigen hoofd creëerde.

Via de leuke, creatieve en praktische opdrachten ben ik er met Arnaud achter gekomen waar mijn hart ligt en wat ik wil in mijn werk. Stiekem wist ik het al die jaren al, maar ik heb gemerkt dat ik vastzat in denkpatronen en die denkpatronen mijn eigen ontwikkeling afremde. Gelukkig boden de opdrachten, en gesprekken, met Arnaud een duidelijke spiegel en waren de denkpatronen al snel doorbroken. Iets wat nu, maar zeker ook later, van grote praktische waarde is.

Lees jij dit nadat je al je energie weer verspeeld hebt tijdens je werkdag? Ben je al een tijd op zoek naar een baan die je energie geeft in plaats van eentje die je alleen maar energie kost? Twijfel dan niet langer en drink eens vrijblijvend koffie met Arnaud!

Zin in koffie?

Twijfel je nog of loopbaancoaching iets voor je is? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere kop koffie (of thee) met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen

Blogs lezen?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Verbindend communiceren in vier stappen

‘We communiceren de hele dag. Hoewel we woorden meestal goed bedoelen, komen ze soms tóch nogal lullig onze mond uit. Waarom doen we dat eigenlijk? En hoe kan het anders? Ik leg je graag uit hoe verbindend communiceren werkt.’

Lees meer >

Sorry zeggen: hoe doe je dat goed?

‘Maud (38 jaar) wil transformeren van micromanager naar ‘people manager’. Als ik haar vraag of ze weleens sorry zegt tegen haar collega’s, valt ze stil. Want hoe doe je dat eigenlijk, sorry zeggen? Ik laat je zien welke sorryfouten op de loer liggen en hoe je het wél goed aanpakt.’

Lees meer >

Sta jij 24/7 aan? Zo leer je loslaten

‘“Mijn hoofd zit vol”, vertelt Anne (29 jaar) me. Ik zie de vermoeidheid in haar ogen. Anne staat altijd ‘aan’. Een gevoel dat jij vast herkent. Vandaag neem ik je daarom mee naar de mentale sportschool. Wat we gaan doen? Trainen met loslaten en sterker worden dan dat kritische stemmetje…’

Lees meer >