Roy Stoots (31)

Al een tijd zit ik klem in mijn huidige functie. Dit leidt tot veel onrust en verveling. Ik vond het na vijf jaar ‘werken om het werken’ daarom wel tijd voor een goed loopbaantraject.

Ik ben namelijk begin 30 en nog veel te jong om mijn dagen te slijten in een functie waar geen uitdaging meer in zit. Na het vergelijken van verschillende loopbaancoaches via Google, had ik bij Arnaud het fijnste gevoel. De afspraak om vrijblijvend koffie te drinken was dan ook snel gemaakt!

Arnaud is een hele fijne gesprekspartner die goed naar je luistert en de juiste, kritische, vragen stelt. Hierdoor word je al vrij snel geconfronteerd met je eigen denkpatronen. Zelf wil(de) ik een hele andere richting inslaan met mijn carrière, maar ik zag vooral obstakels om het niet te doen. In de gesprekken met Arnaud kwam ik erachter dat ik die obstakels vooral in mijn eigen hoofd creëerde.

Via de leuke, creatieve en praktische opdrachten ben ik er met Arnaud achter gekomen waar mijn hart ligt en wat ik wil in mijn werk. Stiekem wist ik het al die jaren al, maar ik heb gemerkt dat ik vastzat in denkpatronen en die denkpatronen mijn eigen ontwikkeling afremde. Gelukkig boden de opdrachten, en gesprekken, met Arnaud een duidelijke spiegel en waren de denkpatronen al snel doorbroken. Iets wat nu, maar zeker ook later, van grote praktische waarde is.

Lees jij dit nadat je al je energie weer verspeeld hebt tijdens je werkdag? Ben je al een tijd op zoek naar een baan die je energie geeft in plaats van eentje die je alleen maar energie kost? Twijfel dan niet langer en drink eens vrijblijvend koffie met Arnaud!

Zin in koffie?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere kop koffie (of thee) met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen

Blogs lezen?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

‘Je luistert niet!’ – Drie tips om beter te luisteren

‘Beter leren luisteren: is dat echt nodig? Vaak denken we van onszelf dat we dat heel goed kunnen: luisteren. Maar wist je dat vaak maar 25% van wat iemand zegt écht bij je aankomt? Daarom geef ik je vandaag drie tips om beter te leren luisteren. Ook als je boos…’

Lees meer >

Carrièreswitch: je eigen bedrijf starten tijdens de coronacrisis?

‘Een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Verrassend veel mensen doen het, zélfs of misschien wel juist door corona. Maar is je droom achternagaan wel reëel in deze onzekere tijden? Jan-Willem Hoogakker (51) vindt van wel. Hij zegde zijn carrière op bij de politie om voor zichzelf te beginnen. Jan-Willem: “Het…’

Lees meer >

Carrièreswitch: van de snelle retailwereld terug naar de schoolbanken

‘Een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Verrassend veel twintigers en dertigers (de Millennials) doen het. Maar hoe ontdek je nu welke baan er bij je past? Het begint met de vraag waarom je eigenlijk werkt. En dat heeft vaak niets te maken met geld of status. Voor Kelly Smits (34)…’

Lees meer >