Mignon Copray (35)

Ik hou van reizen en dat heb ik geweten! Het traject bij Arnaud was voor mij een reis met hoogte- en dieptepunten. Ik zei mijn baan op waar ik niet meer gelukkig was. Ik zei ‘nee’ tegen een baan die door veel mensen als perfect werd gezien en ik liep een mooie baan op het nippertje mis.

En nu? Nu probeer ik met alle tips van Arnaud mijn reis voort te zetten. Arnaud heeft mij laten inzien dat je je niet moet laten leiden door je angsten. Ik heb geleerd minder rationeel te denken en naar mijn gevoel te luisteren. Ik ben sterker geworden in mezelf te profileren en aan te geven wat ik wel en niet kan en wil! En ik heb er vertrouwen in dat ik de dingen blijf doen waar mijn hart ligt.

Arnaud oordeelt niet en stelt vragen, waardoor je zelf aan het denken gezet wordt. Ik had bij hem het gevoel dat ik alles kon zeggen. Naast dat de gesprekken leerzaam waren, was het ook gezellig met zijn lieve hondje Jody. Bedankt Arnaud!

Zin in koffie?

Vanwege de maatregelingen kan ik je nu helaas geen koffie (of thee) aanbieden op kantoor. Maar we kunnen wel heel goed via Skype kennismaken (en koffie drinken).

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis inspiratie?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Carrièreswitch: van inkoop manager naar docent marketing

carrièreswitch ‘Na een coachingstraject een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Steeds meer mensen doen het. Met name twintigers en dertigers (de Millennials) gooien steeds vaker het roer om. Zo ook Bart Hasselbach (41). Hij verruilde het bedrijfsleven voor het onderwijs. Nu draagt hij als docent zijn kennis over. ’

Lees meer >

Carrièreswitch: van docent naar zelfstandig Italië reisadviseur

‘Lees het bijzondere verhaal van de carrièreswitch Robin Robin Prijs-van den Hoek (33). Na een burn-out besloot Robin haar hart te volgen. Ze zegde haar baan op als docent en begon een bedrijf in op maat gemaakte reizen naar Italië.’

Lees meer >

Carrièreswitch: van psycholoog naar travel agent in IJsland

carriereswitch ‘Lees het bijzondere verhaal van de carrièreswitch van Dorine van Belzen (34). Ze zegde haar baan op als psycholoog en emigreerde naar IJsland om haar droom te verwezenlijken.’

Lees meer >