Maria Krens (34)

Na de zoveelste nacht piekeren over de vraag; ‘wat wil ik nou?’ stuitte ik op de site van Arnaud. Mijn oog viel het creatieve design van zijn website, de persoonlijke benadering die hij aan zijn trajecten geeft en het feit dat hij oplossingsgericht te werk wil gaan. Ik dacht; ‘TOP daar moet ik wezen, ik heb wel zin in koffie’.
Arnaud heeft mij, aan de hand van opdrachten en literatuur, bewust laten worden van mijn eigen gedrag en welke invloed dit gedrag heeft op mijn dagelijks leven, werk en mijn relaties tot anderen. Hij heeft aandacht voor mij als mens gegeven; niet alleen op werkgebied maar ook privé. Dat was erg fijn. Door veel zelfreflectie heb ik samen met Arnaud handvatten gevonden om sturing te geven aan mijn gedrag.
Weet ik nu wat ik wil? Ik weet dat ik meer moet luisteren naar mijn hart. Alle beperkingen, wetten en andere regels die ik mijzelf opleg kan loslaten, dat dat de rust geeft die ik zocht. En ja dat is doodeng in het begin, maar opent voor mij veel mooie deuren!

Zin in koffie?

Vanwege de maatregelingen kan ik je nu helaas geen koffie (of thee) aanbieden op kantoor. Maar we kunnen wel heel goed via Skype kennismaken (en koffie drinken).

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis inspiratie?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Carrièreswitch: van inkoop manager naar docent marketing

carrièreswitch ‘Na een coachingstraject een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Steeds meer mensen doen het. Met name twintigers en dertigers (de Millennials) gooien steeds vaker het roer om. Zo ook Bart Hasselbach (41). Hij verruilde het bedrijfsleven voor het onderwijs. Nu draagt hij als docent zijn kennis over. ’

Lees meer >

Carrièreswitch: van docent naar zelfstandig Italië reisadviseur

‘Lees het bijzondere verhaal van de carrièreswitch Robin Robin Prijs-van den Hoek (33). Na een burn-out besloot Robin haar hart te volgen. Ze zegde haar baan op als docent en begon een bedrijf in op maat gemaakte reizen naar Italië.’

Lees meer >

Carrièreswitch: van psycholoog naar travel agent in IJsland

carriereswitch ‘Lees het bijzondere verhaal van de carrièreswitch van Dorine van Belzen (34). Ze zegde haar baan op als psycholoog en emigreerde naar IJsland om haar droom te verwezenlijken.’

Lees meer >