Kieran Hilderink (30)

De afgelopen jaren heb ik altijd de wens gehad om weer te gaan studeren. Na helemaal vastgeroest te zijn bij m’n laatste werkgever heb ik de knoop doorgehakt en ben ik (gelijktijdig met de geboorte van m’n dochter en de oplevering van m’n eerste koopwoning) gestopt bij m’n toenmalige werkgever, toch best wel spannend!

Echter liep ik al vrij direct tegen een oude bekende blokkade aan: Wat nu? Wat wil ik? Wat vind ik leuk? Twijfel nam de overhand en al snel was ik gestrand in mijn queeste naar toekomstperspectief. Zodoende stelde mijn vriendin me voor om eens te gaan babbelen met Arnaud, en dat klikte gelijk! Arnaud heeft een hele fijne kalme en ongeforceerde manier van werken, door middel van de juiste vragen en opdrachten stelt hij je in staat om zelf te ontdekken wie je nou echt bent.

In de 3 maanden van het traject ben ik niet alleen te weten gekomen wat ik wilde weten, maar nog zo veel meer. Ik weet nu precies wat ik wil en wat mijn plan is en alle twijfel is weg, hoe fantastisch is dat!? De inzichten die Arnaud mij gegeven heeft zorgen voor rust in m’n hoofd, maar daarnaast ook nog eens voor een enorme hoeveelheid energie en vertrouwen in mezelf!

Mocht je dit lezen en ook maar enige vorm van twijfel hebben in je huidige situatie: geef Arnaud een belletje en ga op de koffie, je krijgt er geen spijt van!

Zin in koffie?

Twijfel je nog of loopbaancoaching iets voor je is? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere kop koffie (of thee) met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen

Blogs lezen?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Verbindend communiceren in vier stappen

‘We communiceren de hele dag. Hoewel we woorden meestal goed bedoelen, komen ze soms tóch nogal lullig onze mond uit. Waarom doen we dat eigenlijk? En hoe kan het anders? Ik leg je graag uit hoe verbindend communiceren werkt.’

Lees meer >

Sorry zeggen: hoe doe je dat goed?

‘Maud (38 jaar) wil transformeren van micromanager naar ‘people manager’. Als ik haar vraag of ze weleens sorry zegt tegen haar collega’s, valt ze stil. Want hoe doe je dat eigenlijk, sorry zeggen? Ik laat je zien welke sorryfouten op de loer liggen en hoe je het wél goed aanpakt.’

Lees meer >

Sta jij 24/7 aan? Zo leer je loslaten

‘“Mijn hoofd zit vol”, vertelt Anne (29 jaar) me. Ik zie de vermoeidheid in haar ogen. Anne staat altijd ‘aan’. Een gevoel dat jij vast herkent. Vandaag neem ik je daarom mee naar de mentale sportschool. Wat we gaan doen? Trainen met loslaten en sterker worden dan dat kritische stemmetje…’

Lees meer >