Kelly Smits (34)

Al jaren ben ik werkzaam voor dezelfde werkgever waarbij ik veel kansen heb gekregen. Door deze uitdagingen heb ik mezelf heel lang weten te motiveren door te gaan. In augustus 2019 ben ik voor het eerst moeder geworden en was er geen ontkomen meer aan. De zoektocht naar mezelf, hoe kom ik tot een besluit om iets te gaan doen wat nu beter bij me past?!

Al vrij snel kwam ik erachter dat ik hier hulp bij nodig had, omdat ik zelf vast zat in patronen en wist niet hoe dit te doorbreken. Door dit met vrienden te delen kwam ik bij Talento Loopbaancoaching terecht. Een spannende route voor me, maar inmiddels wist ik wel dat ik klaar was voor het onbekende.

Het traject met Arnaud duurde voor mij ongeveer vier maanden. Ik kijk hier met een heel positief, tevreden gevoel op terug. Door de opdrachten kon ik telkens een puzzelstukje leggen en werd me steeds duidelijker wat bij mij past.

Ik zou het iedereen gunnen dit traject voor zichzelf eens aan te gaan en stil te staan bij het waarom. Waarom doen we de dingen die we doen?! Deze inzichten zijn op mijn netvlies gebrand en ik zie de toekomst positief tegemoet!

De sessies met Arnaud zijn volledig toegespitst op het tempo die voor jouw werkt. Er is altijd ruimte om onderwerpen te bespreken waar jij op dat moment behoefte aan hebt en er heerst een hele ontspannen, relaxte huiselijke sfeer.

Wat mij betreft een echte aanrader!

Zin in koffie?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere kop koffie (of thee) met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis inspiratie?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Carrièreswitch: van juf in het basisonderwijs naar bibliotheekadviseur

‘Na een coachingstraject een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Verrassend veel twintigers en dertigers (de Millennials) gooien steeds vaker het roer om. Dat brengt niet alleen een nieuwe job maar vooral ook persoonlijke inzichten met zich mee. Na haar coachingstraject stopte Floor Pullen (34) met lesgeven en koos ze voor…’

Lees meer >

Carrièreswitch: van de logistiek naar zzp’er in de zorg

‘Na een coachingstraject een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Verrassend veel twintigers en dertigers (de Millennials) gooien steeds vaker het roer om. Dat brengt niet alleen ander werk maar ook nieuwe inzichten met zich mee. Dian Wellen (30) verruilde haar baan in de logistiek voor het ondernemerschap. Loopbaancoaching leerde haar…’

Lees meer >

Carrièreswitch: van inkoop manager naar docent marketing

carrièreswitch ‘Na een coachingstraject een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Steeds meer mensen doen het. Met name twintigers en dertigers (de Millennials) gooien steeds vaker het roer om. Zo ook Bart Hasselbach (41). Hij verruilde het bedrijfsleven voor het onderwijs. Nu draagt hij als docent zijn kennis over. ’

Lees meer >