Kelly Smits (34)

Al jaren ben ik werkzaam voor dezelfde werkgever waarbij ik veel kansen heb gekregen. Door deze uitdagingen heb ik mezelf heel lang weten te motiveren door te gaan. In augustus 2019 ben ik voor het eerst moeder geworden en was er geen ontkomen meer aan. De zoektocht naar mezelf, hoe kom ik tot een besluit om iets te gaan doen wat nu beter bij me past?!

Al vrij snel kwam ik erachter dat ik hier hulp bij nodig had, omdat ik zelf vast zat in patronen en wist niet hoe dit te doorbreken. Door dit met vrienden te delen kwam ik bij Talento Loopbaancoaching terecht. Een spannende route voor me, maar inmiddels wist ik wel dat ik klaar was voor het onbekende.

Het traject met Arnaud duurde voor mij ongeveer vier maanden. Ik kijk hier met een heel positief, tevreden gevoel op terug. Door de opdrachten kon ik telkens een puzzelstukje leggen en werd me steeds duidelijker wat bij mij past.

Ik zou het iedereen gunnen dit traject voor zichzelf eens aan te gaan en stil te staan bij het waarom. Waarom doen we de dingen die we doen?! Deze inzichten zijn op mijn netvlies gebrand en ik zie de toekomst positief tegemoet!

De sessies met Arnaud zijn volledig toegespitst op het tempo die voor jouw werkt. Er is altijd ruimte om onderwerpen te bespreken waar jij op dat moment behoefte aan hebt en er heerst een hele ontspannen, relaxte huiselijke sfeer.

Wat mij betreft een echte aanrader!

Zin in koffie?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere kop koffie (of thee) met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor meer inspiratie

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Carrièreswitch: je eigen bedrijf starten tijdens de coronacrisis?

‘Een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Verrassend veel mensen doen het, zélfs of misschien wel juist door corona. Maar is je droom achternagaan wel reëel in deze onzekere tijden? Jan-Willem Hoogakker (51) vindt van wel. Hij zegde zijn carrière op bij de politie om voor zichzelf te beginnen. Jan-Willem: “Het…’

Lees meer >

Carrièreswitch: van de snelle retailwereld terug naar de schoolbanken

‘Een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Verrassend veel twintigers en dertigers (de Millennials) doen het. Maar hoe ontdek je nu welke baan er bij je past? Het begint met de vraag waarom je eigenlijk werkt. En dat heeft vaak niets te maken met geld of status. Voor Kelly Smits (34)…’

Lees meer >

De coronacrisis: een boost voor je zelfvertrouwen?

opdrachten loopbaancoaching ‘Sinds afgelopen winter beheerst het coronavirus de wereld en allemaal worden we er in meer of mindere mate door geraakt. Toch zorgt de pandemie niet alleen voor verdriet, angst en onzekerheid. Elke bedreiging biedt tenslotte ook kansen. Zo worstelde Max (27) met zijn zelfvertrouwen en zelfbeeld. Juist door corona kwam…’

Lees meer >