Jasper Zeilmaker (32)

Ik was in mijn carrière op een punt gekomen dat ik mijzelf stuurloos voelde. Ik wist niet goed wat ik precies wilde qua carrière. Er was bij mij de behoefte ontstaan voor een loopbaantraject omdat ik beter wilde weten wat mijn kwaliteiten zijn, welke werkzaamheden ik leuk vind en wat voor functie bij mij past.

Met zijn persoonlijke aanpak heeft Arnaud eraan bijgedragen dat ik antwoord heb kunnen vinden op mijn loopbaanvragen. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik rustiger ben geworden in mijn hoofd, mijn zelfacceptatie is verhoogd en ik concreter weet wat ik wil met mijn carrière.

Ook heeft Arnaud eraan bijgedragen dat ik beter met lastige situaties kan omgaan. Deze verandering in mindset is ontzettend belangrijk voor mij geweest en daar ben ik Arnaud dan ook erg dankbaar voor. Het helpt mij tevens om meer te doen en nieuwe dingen uit te proberen zonder gelijk allemaal beren op de weg te zien. Het is nu aan mij om met de bagage die Arnaud mij heeft meegegeven stap voor stap keuzes te maken waar ik blij van word.

Zin in koffie?

Vanwege de maatregelingen kan ik je nu helaas geen koffie (of thee) aanbieden op kantoor. Maar we kunnen wel heel goed via Skype kennismaken (en koffie drinken).

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis inspiratie?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Carrièreswitch: van inkoop manager naar docent marketing

carrièreswitch ‘Na een coachingstraject een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Steeds meer mensen doen het. Met name twintigers en dertigers (de Millennials) gooien steeds vaker het roer om. Zo ook Bart Hasselbach (41). Hij verruilde het bedrijfsleven voor het onderwijs. Nu draagt hij als docent zijn kennis over. ’

Lees meer >

Carrièreswitch: van docent naar zelfstandig Italië reisadviseur

‘Lees het bijzondere verhaal van de carrièreswitch Robin Robin Prijs-van den Hoek (33). Na een burn-out besloot Robin haar hart te volgen. Ze zegde haar baan op als docent en begon een bedrijf in op maat gemaakte reizen naar Italië.’

Lees meer >

Carrièreswitch: van psycholoog naar travel agent in IJsland

carriereswitch ‘Lees het bijzondere verhaal van de carrièreswitch van Dorine van Belzen (34). Ze zegde haar baan op als psycholoog en emigreerde naar IJsland om haar droom te verwezenlijken.’

Lees meer >