Janine Groothuis (32)

Helaas had corona ook op mijn werkzaamheden een grote invloed. Bij mijn werkgever regelde ik de reizen van collega’s en organiseerde ik de deelname aan beurzen. Dat viel uiteraard allemaal stil en dat was best spannend voor mijn functie. Om de tijd goed door te komen hielp ik anderen en mocht ik starten met een loopbaancoachingstraject. Want wat nou als je je functie mag herdefiniëren, wat zou je dan gaan doen?

Met een goede stip aan de horizon ging ik aan de slag bij Arnaud. Het was wel wennen om uitgebreid stil te staan bij bepaalde zaken, maar het voelde wel gelijk goed. Na de eerste sessie voelde ik me al een stuk ‘lichter’ dan toen ik de auto uitstapte. Je denkt dingen te weten, maar is dat wel zo???

De opdrachten waren soms best pittig en confronterend, maar wel ontzettend interessant en leerzaam om te doen. Dit coachingstraject heeft mij dan ook geleerd waar mijn krachten liggen en ik nu weet hoe ik de wereld beter/mooier kan maken door deze nuttig in te zetten.

Binnenkort maak ik zelfs de switch van werkgever om dit nog beter tot uitdrukking te kunnen laten komen. Arnaud en Rosie, nogmaals bedankt!

Zin in koffie?

Twijfel je nog of loopbaancoaching iets voor je is? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere kop koffie (of thee) met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen

Blogs lezen?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Verbindend communiceren in vier stappen

‘We communiceren de hele dag. Hoewel we woorden meestal goed bedoelen, komen ze soms tóch nogal lullig onze mond uit. Waarom doen we dat eigenlijk? En hoe kan het anders? Ik leg je graag uit hoe verbindend communiceren werkt.’

Lees meer >

Sorry zeggen: hoe doe je dat goed?

‘Maud (38 jaar) wil transformeren van micromanager naar ‘people manager’. Als ik haar vraag of ze weleens sorry zegt tegen haar collega’s, valt ze stil. Want hoe doe je dat eigenlijk, sorry zeggen? Ik laat je zien welke sorryfouten op de loer liggen en hoe je het wél goed aanpakt.’

Lees meer >

Sta jij 24/7 aan? Zo leer je loslaten

‘“Mijn hoofd zit vol”, vertelt Anne (29 jaar) me. Ik zie de vermoeidheid in haar ogen. Anne staat altijd ‘aan’. Een gevoel dat jij vast herkent. Vandaag neem ik je daarom mee naar de mentale sportschool. Wat we gaan doen? Trainen met loslaten en sterker worden dan dat kritische stemmetje…’

Lees meer >