Janine Groothuis (32)

Helaas had corona ook op mijn werkzaamheden een grote invloed. Bij mijn werkgever regelde ik de reizen van collega’s en organiseerde ik de deelname aan beurzen. Dat viel uiteraard allemaal stil en dat was best spannend voor mijn functie. Om de tijd goed door te komen hielp ik anderen en mocht ik starten met een loopbaancoachingstraject. Want wat nou als je je functie mag herdefiniëren, wat zou je dan gaan doen?

Met een goede stip aan de horizon ging ik aan de slag bij Arnaud. Het was wel wennen om uitgebreid stil te staan bij bepaalde zaken, maar het voelde wel gelijk goed. Na de eerste sessie voelde ik me al een stuk ‘lichter’ dan toen ik de auto uitstapte. Je denkt dingen te weten, maar is dat wel zo???

De opdrachten waren soms best pittig en confronterend, maar wel ontzettend interessant en leerzaam om te doen. Dit coachingstraject heeft mij dan ook geleerd waar mijn krachten liggen en ik nu weet hoe ik de wereld beter/mooier kan maken door deze nuttig in te zetten.

Binnenkort maak ik zelfs de switch van werkgever om dit nog beter tot uitdrukking te kunnen laten komen. Arnaud en Rosie, nogmaals bedankt!

Zin in koffie?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere kop koffie (of thee) met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen

Blogs lezen?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Carrièreswitch: je eigen bedrijf starten tijdens de coronacrisis?

‘Een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Verrassend veel mensen doen het, zélfs of misschien wel juist door corona. Maar is je droom achternagaan wel reëel in deze onzekere tijden? Jan-Willem Hoogakker (51) vindt van wel. Hij zegde zijn carrière op bij de politie om voor zichzelf te beginnen. Jan-Willem: “Het…’

Lees meer >

Carrièreswitch: van de snelle retailwereld terug naar de schoolbanken

‘Een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Verrassend veel twintigers en dertigers (de Millennials) doen het. Maar hoe ontdek je nu welke baan er bij je past? Het begint met de vraag waarom je eigenlijk werkt. En dat heeft vaak niets te maken met geld of status. Voor Kelly Smits (34)…’

Lees meer >

De coronacrisis: een boost voor je zelfvertrouwen?

opdrachten loopbaancoaching ‘Sinds afgelopen winter beheerst het coronavirus de wereld en allemaal worden we er in meer of mindere mate door geraakt. Toch zorgt de pandemie niet alleen voor verdriet, angst en onzekerheid. Elke bedreiging biedt tenslotte ook kansen. Zo worstelde Max (27) met zijn zelfvertrouwen en zelfbeeld. Juist door corona kwam…’

Lees meer >