Jacco Schouw (37)

Al enige tijd haalde ik weinig voldoening meer uit mijn werk. Ik had wel een aantal ambities om dit te doorbreken maar die waren vaag en veel meer dan erover nadenken deed ik niet. Nu was het tijd voor actie! Ik was zelfs bereid om mijn huidige werkveld achter me te laten en een compleet nieuwe richting in te slaan. Alleen: ik zou nergens komen zonder een duidelijk doel. Waar wilde ik me op gaan focussen? Om dit helder te krijgen heb ik de hulp van Arnaud gevraagd.

De sessies bij Arnaud gaven me veel inzicht: wat zijn mijn kwaliteiten, wat inspireert me en wat geeft energie? Net zo belangrijk was het om te ontdekken wat mijn angsten zijn en te leren hoe ik hier mee om kan gaan. Zelfs als je met veel plezier gaat doen waar je goed in bent dan kunnen je angsten steeds weer belemmeren je doelen te bereiken.

De kracht van de coaching vind ik dat de inzichten je niet op een presenteerblaadje worden aangereikt. Je gaat zelf je conclusies trekken door met de opdrachten bezig te zijn en daarop te reflecteren; zelfinzicht is natuurlijk een eerste voorwaarde voor de gewenste verandering.

Na het traject heb ik helder wat ik zoek in werk. Ik weet wat ik waardevol vind en in welke richting ik mij wil ontwikkelen. Dit alles geeft mij focus en een stuk rust waardoor ik mij kan richten op de stappen die nodig zijn om mijn doelen te bereiken. Als je net als ik op zoek bent naar inzicht in wat je drijft en waar je naartoe wilt in je werk dan kan ik je coaching bij Talento zeker aanbevelen.

Zin in koffie?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere kop koffie (of thee) met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ervaringen

Blogs lezen?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Carrièreswitch: je eigen bedrijf starten tijdens de coronacrisis?

‘Een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Verrassend veel mensen doen het, zélfs of misschien wel juist door corona. Maar is je droom achternagaan wel reëel in deze onzekere tijden? Jan-Willem Hoogakker (51) vindt van wel. Hij zegde zijn carrière op bij de politie om voor zichzelf te beginnen. Jan-Willem: “Het…’

Lees meer >

Carrièreswitch: van de snelle retailwereld terug naar de schoolbanken

‘Een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Verrassend veel twintigers en dertigers (de Millennials) doen het. Maar hoe ontdek je nu welke baan er bij je past? Het begint met de vraag waarom je eigenlijk werkt. En dat heeft vaak niets te maken met geld of status. Voor Kelly Smits (34)…’

Lees meer >

De coronacrisis: een boost voor je zelfvertrouwen?

opdrachten loopbaancoaching ‘Sinds afgelopen winter beheerst het coronavirus de wereld en allemaal worden we er in meer of mindere mate door geraakt. Toch zorgt de pandemie niet alleen voor verdriet, angst en onzekerheid. Elke bedreiging biedt tenslotte ook kansen. Zo worstelde Max (27) met zijn zelfvertrouwen en zelfbeeld. Juist door corona kwam…’

Lees meer >