Harm van der Hoff (28)

Na ruim een decennia aan werkervaring werd het eens tijd om stil te staan bij mijn plaats in mijn loopbaan. Waar zijn de energiegevers en -nemers, hoe zien anderen je en waar liggen je talenten. Die vragen in mijn hoofd en de aansluitende zoektermen op Google eindigde in het contactverzoek met Talento Loopbaancoaching.

In de eerste kennismaking met Arnaud had ik al te kennen gegeven dat ik in het traject op zoek was naar iemand die oprecht, kritisch en direct terugkoppeling geeft. En dat is ook wat je krijgt. Soms confronterend en ongemakkelijk, maar met een menselijke en positief vervolg.

Arnaud laat je met creatieve opdrachten op afstand naar je manier van denken en handelen kijken. Met zijn expressieve blik en kenmerkende fronsen weet hij zonder een gesproken woord vaak al een betekenisvolle terugkoppeling te geven.

“Angst is de motor van disfunctioneel gedrag” was een quote van Arnaud die wel is blijven hangen. Jezelf objectief analyseren is op zijn tijd erg lastig en ongemakkelijk, maar achteraf heel zinvol gebleken. Gedurende de maanden worden op slimme wijze patronen in je gedrag inzichtelijk gemaakt en het bewustzijn gecreëerd hoe de je de patronen kunt doorbreken dan wel positief kunt inzetten.
Hier houdt het zeker niet op. Een noodzakelijke opschoning van de harde schijf en herschikking van de processen is de start van een nieuw decennia.

Zin in koffie?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met Arnaud Hol en een lekkere kop koffie (of thee) via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis inspiratie?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Weg Droom!

‘Pats, boem! Daar lag ik dan op Goede vrijdag, op de grond met mijn racefiets. Ik voelde een pijnscheut van mijn heup naar mijn tenen trekken en dacht: ‘Ah nee?! Het zal toch niet waar zijn? Toch niks gebroken?’ Mijn linkerbeen kon ik amper optillen. Wonderbaarlijk kreeg ik het voor…’

Lees meer >

Ben jij ook zo snel boos?

‘Vanmorgen werd mijn dochter Marijn (3 jaar) rond 03.45 uur wakker. Ze huilde en ik sprong al mopperend uit bed. Een samenvatting van mijn gedachten op dat moment: ‘Jeetje, wat nu weer? Marijn, ga slapen want papa moet morgen werken.’ Ik besef me nu dat deze gedachten een grote rol…’

Lees meer >

Niet op je nagels bijten!

‘Gecoachte Mirthe (26) overkwam het volgende: Ze solliciteerde op een vacature, voldeed aan de gestelde eisen en werd uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek gaf ze netjes antwoord op de vragen en naderhand had ze er een goed gevoel over. Een week later ontving ze een mail met een…’

Lees meer >