Harm van der Hoff (28)

Na ruim een decennia aan werkervaring werd het eens tijd om stil te staan bij mijn plaats in mijn loopbaan. Waar zijn de energiegevers en -nemers, hoe zien anderen je en waar liggen je talenten. Die vragen in mijn hoofd en de aansluitende zoektermen op Google eindigde in het contactverzoek met Talento Loopbaancoaching.

In de eerste kennismaking met Arnaud had ik al te kennen gegeven dat ik in het traject op zoek was naar iemand die oprecht, kritisch en direct terugkoppeling geeft. En dat is ook wat je krijgt. Soms confronterend en ongemakkelijk, maar met een menselijke en positief vervolg.

Arnaud laat je met creatieve opdrachten op afstand naar je manier van denken en handelen kijken. Met zijn expressieve blik en kenmerkende fronsen weet hij zonder een gesproken woord vaak al een betekenisvolle terugkoppeling te geven.

“Angst is de motor van disfunctioneel gedrag” was een quote van Arnaud die wel is blijven hangen. Jezelf objectief analyseren is op zijn tijd erg lastig en ongemakkelijk, maar achteraf heel zinvol gebleken. Gedurende de maanden worden op slimme wijze patronen in je gedrag inzichtelijk gemaakt en het bewustzijn gecreëerd hoe de je de patronen kunt doorbreken dan wel positief kunt inzetten.
Hier houdt het zeker niet op. Een noodzakelijke opschoning van de harde schijf en herschikking van de processen is de start van een nieuw decennia.

Zin in koffie?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met Arnaud Hol en een lekkere kop koffie (of thee) via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis inspiratie?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Help! Mag ik alsjeblieft rust?

‘Marleen (32): ‘Weet je wat écht een ding is van onze generatie? En waar ik ook last van heb? We willen alles tegelijk. En wel NU. Een nieuwe baan, een kind. Een goede vriendin en partner zijn. Veel sporten en een paar kilo afvallen. Ik wil tijdens mijn werk alle…’

Lees meer >

Als je maar gelukkig bent! Maar wat is geluk?

‘‘Ga na je VWO iets doen waar je blij van wordt. Als je maar gelukkig bent!’ Ik hoor het mijn moeder nog zeggen. Het moet rond 1989 zijn geweest. Nu, zo’n dertig jaar later, hoor ik mijn gecoachte Lima (28 jaar) hetzelfde zeggen: ‘Ik zoek werk waar ik gelukkig van…’

Lees meer >

Concentreren moeilijk? Lees deze tips!

‘Gecoachte Susanne (31 jaar): ‘Arnaud, ik ben vaak zo moe. Na een dag werken kom ik uitgeblust thuis en heb ik nergens meer zin in. Dan ga ik maar Netflixen. Ik zit in een kantoortuin en vind het lastig om me daar te concentreren. Collega Frank belt op het moment…’

Lees meer >