Harm van der Hoff (28)

Na ruim een decennia aan werkervaring werd het eens tijd om stil te staan bij mijn plaats in mijn loopbaan. Waar zijn de energiegevers en -nemers, hoe zien anderen je en waar liggen je talenten. Die vragen in mijn hoofd en de aansluitende zoektermen op Google eindigde in het contactverzoek met Talento Loopbaancoaching.

In de eerste kennismaking met Arnaud had ik al te kennen gegeven dat ik in het traject op zoek was naar iemand die oprecht, kritisch en direct terugkoppeling geeft. En dat is ook wat je krijgt. Soms confronterend en ongemakkelijk, maar met een menselijke en positief vervolg.

Arnaud laat je met creatieve opdrachten op afstand naar je manier van denken en handelen kijken. Met zijn expressieve blik en kenmerkende fronsen weet hij zonder een gesproken woord vaak al een betekenisvolle terugkoppeling te geven.

“Angst is de motor van disfunctioneel gedrag” was een quote van Arnaud die wel is blijven hangen. Jezelf objectief analyseren is op zijn tijd erg lastig en ongemakkelijk, maar achteraf heel zinvol gebleken. Gedurende de maanden worden op slimme wijze patronen in je gedrag inzichtelijk gemaakt en het bewustzijn gecreëerd hoe de je de patronen kunt doorbreken dan wel positief kunt inzetten.
Hier houdt het zeker niet op. Een noodzakelijke opschoning van de harde schijf en herschikking van de processen is de start van een nieuw decennia.

Zin in koffie?

Vanwege de maatregelingen kan ik je nu helaas geen koffie (of thee) aanbieden op kantoor. Maar we kunnen wel heel goed via Skype kennismaken (en koffie drinken).

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis inspiratie?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Carrièreswitch: van inkoop manager naar docent marketing

carrièreswitch ‘Na een coachingstraject een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Steeds meer mensen doen het. Met name twintigers en dertigers (de Millennials) gooien steeds vaker het roer om. Zo ook Bart Hasselbach (41). Hij verruilde het bedrijfsleven voor het onderwijs. Nu draagt hij als docent zijn kennis over. ’

Lees meer >

Carrièreswitch: van docent naar zelfstandig Italië reisadviseur

‘Lees het bijzondere verhaal van de carrièreswitch Robin Robin Prijs-van den Hoek (33). Na een burn-out besloot Robin haar hart te volgen. Ze zegde haar baan op als docent en begon een bedrijf in op maat gemaakte reizen naar Italië.’

Lees meer >

Carrièreswitch: van psycholoog naar travel agent in IJsland

carriereswitch ‘Lees het bijzondere verhaal van de carrièreswitch van Dorine van Belzen (34). Ze zegde haar baan op als psycholoog en emigreerde naar IJsland om haar droom te verwezenlijken.’

Lees meer >