Harm van der Hoff (28)

Na ruim een decennia aan werkervaring werd het eens tijd om stil te staan bij mijn plaats in mijn loopbaan. Waar zijn de energiegevers en -nemers, hoe zien anderen je en waar liggen je talenten. Die vragen in mijn hoofd en de aansluitende zoektermen op Google eindigde in het contactverzoek met Talento Loopbaancoaching.

In de eerste kennismaking met Arnaud had ik al te kennen gegeven dat ik in het traject op zoek was naar iemand die oprecht, kritisch en direct terugkoppeling geeft. En dat is ook wat je krijgt. Soms confronterend en ongemakkelijk, maar met een menselijke en positief vervolg.

Arnaud laat je met creatieve opdrachten op afstand naar je manier van denken en handelen kijken. Met zijn expressieve blik en kenmerkende fronsen weet hij zonder een gesproken woord vaak al een betekenisvolle terugkoppeling te geven.

“Angst is de motor van disfunctioneel gedrag” was een quote van Arnaud die wel is blijven hangen. Jezelf objectief analyseren is op zijn tijd erg lastig en ongemakkelijk, maar achteraf heel zinvol gebleken. Gedurende de maanden worden op slimme wijze patronen in je gedrag inzichtelijk gemaakt en het bewustzijn gecreëerd hoe de je de patronen kunt doorbreken dan wel positief kunt inzetten.
Hier houdt het zeker niet op. Een noodzakelijke opschoning van de harde schijf en herschikking van de processen is de start van een nieuw decennia.

Zin in koffie?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere kop koffie (of thee) met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor meer inspiratie

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Carrièreswitch: je eigen bedrijf starten tijdens de coronacrisis?

‘Een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Verrassend veel mensen doen het, zélfs of misschien wel juist door corona. Maar is je droom achternagaan wel reëel in deze onzekere tijden? Jan-Willem Hoogakker (51) vindt van wel. Hij zegde zijn carrière op bij de politie om voor zichzelf te beginnen. Jan-Willem: “Het…’

Lees meer >

Carrièreswitch: van de snelle retailwereld terug naar de schoolbanken

‘Een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Verrassend veel twintigers en dertigers (de Millennials) doen het. Maar hoe ontdek je nu welke baan er bij je past? Het begint met de vraag waarom je eigenlijk werkt. En dat heeft vaak niets te maken met geld of status. Voor Kelly Smits (34)…’

Lees meer >

De coronacrisis: een boost voor je zelfvertrouwen?

opdrachten loopbaancoaching ‘Sinds afgelopen winter beheerst het coronavirus de wereld en allemaal worden we er in meer of mindere mate door geraakt. Toch zorgt de pandemie niet alleen voor verdriet, angst en onzekerheid. Elke bedreiging biedt tenslotte ook kansen. Zo worstelde Max (27) met zijn zelfvertrouwen en zelfbeeld. Juist door corona kwam…’

Lees meer >