Hans Peterse (36)

Puur op gevoel; prima is perfect!

Toen mijn toenmalige werkgever aangaf dat het wellicht beter was om de samenwerking vroegtijdig te beëindigen was dit een behoorlijke schok voor mij. Dit was toch de baan die ik altijd had gewild en waar ik goed in zou moeten zijn?! Ik zat met veel vragen, waaronder; wat vind ik écht leuk om te doen als werk en waar liggen mijn passies op werkgebied?!

Na een introductiegesprek gaf Arnaud heel concreet aan dat ik niet alleen wat zijn aanpak was, maar bleek ook dat ik waarschijnlijk wat “last” had van disfunctioneel perfectionisme. Tijdens de eerste echte sessie hebben we doelen bepaald, waarin we in de opvolgende sessies telkens hebben gewerkt. Dit door middel van concrete opdrachten en handvatten. Door het maken van een reflectieverslag kon Arnaud de sessies heel goed afstemmen op mijn wensen, behoeften en ervaringen. Dit heb ik als erg prettig ervaren.

Daarnaast vond ik de opdrachten die ik thuis moest uitvoeren erg waardevol, omdat ze me meer inzicht in mijzelf gaven én daarnaast mij handvatten hebben gegeven om de disfunctionele aspecten van mijn perfectionisme aan te kunnen pakken. Het fijne van deze thuisopdrachten is dat ik ze na het traject nog steeds kan toepassen en dat ze me nog steeds helpen.

Als klap op de vuurpijl heeft Arnaud mij ook geholpen om mijn “personal brand” tijdens sollicitaties beter neer te zetten. Ook hier hebben de oefeningen mij concrete handvatten gegeven die ik daadwerkelijk kon toepassen.

Naast het beter omgaan met perfectionisme en het vinden van mijn kernkwaliteiten en passies op werkgebied heb ik geleerd om mijn gevoelens te herkennen en hier beter naar te luisteren. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf rustiger voel en mezelf als mens beter heb leren kennen.

Uiteindelijk viel het einde van het coachingstraject samen het het vinden van een nieuwe baan. Het is aan mij om er een succes van te maken, maar door de coaching, opdrachten en handvatten van Arnaud heb ik er alle vertrouwen in dat dat goed moet komen!

Heel erg bedankt voor je scherpte, tijd en hulp bij mijn persoonlijk ontwikkeltraject. Deze lessen neem ik de rest van mijn leven mee!

 

Zin in koffie?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere kop koffie (of thee) met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor meer inspiratie

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Carrièreswitch: je eigen bedrijf starten tijdens de coronacrisis?

‘Een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Verrassend veel mensen doen het, zélfs of misschien wel juist door corona. Maar is je droom achternagaan wel reëel in deze onzekere tijden? Jan-Willem Hoogakker (51) vindt van wel. Hij zegde zijn carrière op bij de politie om voor zichzelf te beginnen. Jan-Willem: “Het…’

Lees meer >

Carrièreswitch: van de snelle retailwereld terug naar de schoolbanken

‘Een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Verrassend veel twintigers en dertigers (de Millennials) doen het. Maar hoe ontdek je nu welke baan er bij je past? Het begint met de vraag waarom je eigenlijk werkt. En dat heeft vaak niets te maken met geld of status. Voor Kelly Smits (34)…’

Lees meer >

De coronacrisis: een boost voor je zelfvertrouwen?

opdrachten loopbaancoaching ‘Sinds afgelopen winter beheerst het coronavirus de wereld en allemaal worden we er in meer of mindere mate door geraakt. Toch zorgt de pandemie niet alleen voor verdriet, angst en onzekerheid. Elke bedreiging biedt tenslotte ook kansen. Zo worstelde Max (27) met zijn zelfvertrouwen en zelfbeeld. Juist door corona kwam…’

Lees meer >