Dorine van Belzen (32)

Dankzij de gesprekken met Arnaud en zijn nuttige opdrachten heb ik weer helder voor ogen wat mijn passies zijn. “Durf te zijn wie je bent, laat los wie je denkt te moeten zijn.” was een uitspraak van Arnaud waar ik veel aan heb gehad.

Verder hielp het traject mij om ook echt voor deze passies te durven gaan. Ik droomde er al een tijd van om naar IJsland te verhuizen en heb nu besloten deze stap daadwerkelijk te gaan zetten! Hoe dat zal bevallen weet ik niet. Maar Arnaud vertelde me dat oude mensen terugkijkend op hun leven de meeste voldoening halen uit hun ervaringen, zowel de positieve als de negatieve. Het leven is kort en ik maak liever werk van mijn passies dan dat het bij dromen blijft.

Ik ben Arnaud dankbaar dat hij me op weg heeft geholpen én dat hij me gestimuleerd heeft om onderweg ook de tijd te nemen voor ontspanning. Ik was bij aanvang van het traject vooral gefocust op het vinden van de juiste weg, maar hoe je deze weg bewandelt en hoeveel plezier je onderweg beleeft is minstens zo belangrijk.

 

Zin in koffie?

Vanwege de maatregelingen kan ik je nu helaas geen koffie (of thee) aanbieden op kantoor. Maar we kunnen wel heel goed via Skype kennismaken (en koffie drinken).

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis inspiratie?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Carrièreswitch: van inkoop manager naar docent marketing

carrièreswitch ‘Na een coachingstraject een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Steeds meer mensen doen het. Met name twintigers en dertigers (de Millennials) gooien steeds vaker het roer om. Zo ook Bart Hasselbach (41). Hij verruilde het bedrijfsleven voor het onderwijs. Nu draagt hij als docent zijn kennis over. ’

Lees meer >

Carrièreswitch: van docent naar zelfstandig Italië reisadviseur

‘Lees het bijzondere verhaal van de carrièreswitch Robin Robin Prijs-van den Hoek (33). Na een burn-out besloot Robin haar hart te volgen. Ze zegde haar baan op als docent en begon een bedrijf in op maat gemaakte reizen naar Italië.’

Lees meer >

Carrièreswitch: van psycholoog naar travel agent in IJsland

carriereswitch ‘Lees het bijzondere verhaal van de carrièreswitch van Dorine van Belzen (34). Ze zegde haar baan op als psycholoog en emigreerde naar IJsland om haar droom te verwezenlijken.’

Lees meer >