Julie Aspotolatos (24)

Ik ben bang dat ik het niet kan”

Aan het eind van mijn studie ben ik erachter gekomen dat ik niet meer verder wilde in de richting die mijn carrière opging. Een moeilijke keuze waar veel angsten bij kwamen kijken. Angsten die mijn gedachten overnamen en mij ervan weerhielden om door te gaan met iets nieuws. 

Ik ben op zoek gegaan naar ondersteuning bij mijn zoektocht naar een andere carrière en kwam zo terecht bij Talento Loopbaancoaching en Arnaud. Anders dan anderen. Dat is hoe ik hem zou omschrijven. Toen ik eenmaal het eerste gesprek was aangegaan, was ik overtuigd dat Arnaud me zou kunnen helpen. Hij creëert een fijne huiskamersfeer in zijn kantoor, door Tony’s chocolade en zijn lieve hond Rosie. Dit maakt het fijn om een open gesprek aan te gaan en Arnaud weet precies hoe hij het moet aanpakken. 

Arnaud heeft een onconventioneel traject als het gaat om loopbaankeuzes maken. Hij gebruikt een intensievere aanpak waarbij je niet alleen kijkt naar wat er bij je past en hoe je het kunt doen, maar ook naar het mentale deel dat komt kijken bij deze verandering. En alles wordt onderbouwd door zijn psychologische werkwijze, ACT. Samen hebben wij gewerkt aan de angsten die me tegenhielden en hebben we gezocht naar wat er bij me past en waar mijn sterke punten liggen. Het heeft mijn gedachten niet alleen bevestigd en zelfvertrouwen gegeven, maar vooral mijn ogen geopend voor alles wat ik kan, ook al heb ik er niet voor gestudeerd. Ik weet niet of ik dezelfde stappen had durven zetten in mijn loopbaankeuzes zonder de ondersteuning van Arnaud. 

Het was het meer dan waard om in dit traject te stappen, want ‘ik weet nu wel zeker dat ik het kan’. Ik heb alle tools gekregen van Arnaud om de schrijver te worden van mijn toekomst. Nu moet ik deze alleen nog maar verder inrichten.

loopbaancoaching review job coach ervaringen

Ervaringen

“Bijna als automatisch ben ik via mijn stage de gehandicaptenzorg ingerold. Na een paar jaar merkte ik dat dit het toch

Nienke Vreeswijk (26)

Na al een aantal jaar dubben over mijn loopbaan heb ik in januari dan toch eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en

Martina van den Heuvel (33 jaar)

Na het afstuderen en een tijdje reizen viel ik in een gat. Het liep niet soepel met mijn eigen bedrijf en

Jeroen van Rooijen (24 jaar)

Na mijn studie liep ik vast met de vraag ‘Wat wil ik nou eigenlijk? En wat past er bij mij?’ Na

Benthe Reuken (23)

Ik ben bang dat ik het niet kan” Aan het eind van mijn studie ben ik erachter gekomen dat ik niet

Julie Aspotolatos (24)

Een paar maanden geleden merkte ik dat mijn huidige baan mij steeds meer energie kostte. Het idee dat ik dit werk

Kim van Meegen (36)