Carrièreswitch

carriereswitchNa een coachingstraject een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Steeds meer mensen doen het. Ook twintigers en dertigers (de Millennials) gooien steeds vaker het roer om. Hoe kan het ook, of anders zonder mee te gaan in de lijn der verwachtingen die je zelf hebt opgelegd (het leven is maakbaar, toch?) of anderen je onbewust opleggen?

Dergelijke stap vraagt moed, zelfinzicht en doorzettingsvermogen. Dat maakt het vaak extra uitdagend maar als het lukt geeft dit een enorme boost aan je zelfvertrouwen en levensgeluk!.

Een carrièreswitch; hoe pak je dit aan?

Een succesvolle verandering van je loopbaan kun je echter op verschillende manieren bereiken en is voor iedereen mogelijk.

Als loopbaancoach zie ik dat regelmatig gebeuren. Sterker nog, de kans is groot dat ik ze een extra zetje heb gegeven het roer om te gooien!

Kun je van carrière veranderen? Ja, dat kan! En het is nooit te laat. Hoe pak je een carrièreswitch aan? Wellicht spreekt mijn werkwijze je aan!

Ervaringsverhalen

De bijzondere verhalen van mijn gecoachten die het roer omgooiden, deel ik graag met je. Wie weet brengt het je op nieuwe ideeën en haal je er inspiratie uit.

carriereswitchCarrièreswitch Dorine: van psycholoog naar travel agent in IJsland.

Dorine: “Arnaud motiveerde me om mijn verlangens te volgen. Hij heeft me geholpen om te kiezen voor wat ik belangrijk vind en mijn dromen achterna te gaan.”

Lees hier het bijzondere verhaal van Dorine van Belzen (34). Ze zegde haar baan op als psycholoog en emigreerde naar IJsland om haar droom te verwezenlijken.

carriereswitch

Carrièreswitch Robin: van docent naar zelfstandig Italië reisadviseur.

Robin: ‘ik heb geleerd voor mezelf en mijn eigen geluk te kiezen.”

Lees hier het bijzondere verhaal van Robin Prijs-van den Hoek (33). Na een burn-out besloot ze haar hart te volgen. Ze zei haar baan op als docent en begon een bedrijf in op maat gemaakte reizen naar Italië.

carrièreswitchCarrièreswitch Bart: van inkoop manager naar docent marketing.

Bart: “Ik dacht vroeger altijd: als je veel geld verdient dan heb je een leuke baan. Arnaud leerde me dit om te draaien.”

Lees hier het bijzondere verhaal van Bart Hasselbach (41) Hij verruilde het bedrijfsleven voor het onderwijs. Nu draagt hij als docent zijn kennis over. Want waarom maakte hij deze keuze? En wat heeft hem het gebracht?

Carrièreswitch Dian: van de logistiek naar zzp’er in de zorg.

Dian: “Het is gemakkelijk om te doen waar je goed in bent. Maar is dat ook écht wat je wilt?” 

Lees hier het bijzondere verhaal van Dian Wellen (30). Zij verruilde haar baan in de logistiek voor het ondernemerschap. Loopbaancoaching leerde haar ook om dichter bij zichzelf te blijven:

Carrièreswitch Floor: van juf in het basisonderwijs naar bibliotheekadviseur.

Floor: “De druk van het presteren is weg. Ik ervaar nu dat ik ook een goed persoon ben zonder die prestaties.” 

Lees hier het bijzondere verhaal van Floor Pullen (34). Zij gooide het roer om. Dat brengt niet alleen een nieuwe job maar vooral ook persoonlijke inzichten met zich mee.

Zin in koffie?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere kop koffie (of thee) met Arnaud Hol via 06 - 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

Stel je vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis inspiratie?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Carrièreswitch: van juf in het basisonderwijs naar bibliotheekadviseur

‘Na een coachingstraject een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Verrassend veel twintigers en dertigers (de Millennials) gooien steeds vaker het roer om. Dat brengt niet alleen een nieuwe job maar vooral ook persoonlijke inzichten met zich mee. Na haar coachingstraject stopte Floor Pullen (34) met lesgeven en koos ze voor…’

Lees meer >

Carrièreswitch: van de logistiek naar zzp’er in de zorg

‘Na een coachingstraject een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Verrassend veel twintigers en dertigers (de Millennials) gooien steeds vaker het roer om. Dat brengt niet alleen ander werk maar ook nieuwe inzichten met zich mee. Dian Wellen (30) verruilde haar baan in de logistiek voor het ondernemerschap. Loopbaancoaching leerde haar…’

Lees meer >

Carrièreswitch: van inkoop manager naar docent marketing

carrièreswitch ‘Na een coachingstraject een drastische loopbaankeuze of carrièreswitch maken. Steeds meer mensen doen het. Met name twintigers en dertigers (de Millennials) gooien steeds vaker het roer om. Zo ook Bart Hasselbach (41). Hij verruilde het bedrijfsleven voor het onderwijs. Nu draagt hij als docent zijn kennis over. ’

Lees meer >