Stress en/of burn-out symptomen

Burn-out symptomen. Wie kent ze niet? Ben je (over)vermoeid, voel jij je uitgeblust, overspannen, snel geprikkeld en/of slaap je slecht? Wacht dan niet langer en onderneem actie. Negeer je spanningsklachten te lang, dan kan je terecht komen in een burn-out.

Burn-out behandeling

Veel Millennials (20’ers en 30’ers) hebben (helaas) bovengemiddeld last van stress en/of burn-out symptomen. Het goede nieuws is dat er veel aan gedaan kan worden en dat je op korte termijn veel beter in je vel kan zitten. Mijn oplossingsgerichte aanpak van gemiddeld 5 á 6 sessies gaat je hierbij helpen.

Lees hier de Ervaringen van de andere Millennials van mijn aanpak.

Ervaring Rosa met stress en/of burn-out

Rosa Surachno, ook een Millennial, heeft een inspirerend boek over stress en/of burn-out symptomen geschreven. Hoe komt het dat juist de 20-ers en 30-ers lijken te bezwijken aan de hoge verwachtingen, keuzestress en faalangst? En welke rol speelt Instagram hierbij? Is Instagram de norm van je levensgeluk? Het is uiteraard wenselijk en belangrijk dat jij de signalen van stress en/of burn-out klachten in een vroegtijdig stadium oppikt.

Ja, ik wil in contact met een burn-out coach!

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met Arnaud Hol en een lekkere kop koffie (of thee) via 06 – 30 39 84 73 of vul je gegevens in. Ik bel je binnen 24 uur terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"Met een twinkeling in je ogen de werkdag in!"

Meer over Arnaud

Gratis inspiratie?

Schrijf je dan hier in voor mijn blogs over zelfvertrouwen, loslaten, dromen waarmaken, keuzes maken en meer!

Als je maar gelukkig bent! Maar wat is geluk?

‘‘Ga na je VWO iets doen waar je blij van wordt. Als je maar gelukkig bent!’ Ik hoor het mijn moeder nog zeggen. Het moet rond 1989 zijn geweest. Nu, zo’n dertig jaar later, hoor ik mijn gecoachte Lima (28 jaar) hetzelfde zeggen: ‘Ik zoek werk waar ik gelukkig van…’

Lees meer >

Concentreren moeilijk? Lees deze tips!

‘Gecoachte Susanne (31 jaar): ‘Arnaud, ik ben vaak zo moe. Na een dag werken kom ik uitgeblust thuis en heb ik nergens meer zin in. Dan ga ik maar Netflixen. Ik zit in een kantoortuin en vind het lastig om me daar te concentreren. Collega Frank belt op het moment…’

Lees meer >

Stress verminderen? Lees deze tips!

‘Geregeld coach ik twintigers en dertigers die aangeven dat ze veel stress ervaren. Het to do lijstje is oneindig lang. Ze zijn druk, druk, druk en aan het einde van de dag zijn ze niet tevreden, maar moe, onvoldaan of zelfs teleurgesteld in zichzelf. Ik rust niet voordat… Het nastreven…’

Lees meer >